[I/A] 火影忍者疾風亂舞 (66) 100cost 爆肝鳴

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
痴撚線
要打到上忍之神
仲要keep 到完場
先有一張忍道卷
打屎忽呀

咁撚姑鳩寒不如咪撚派啦
真係當玩家係狗黎

e句我buy
今日唔得閒打,0.2跌到0.7,連0.5%都已經7萬幾

得3萬分 啲人點打得咁快 3場加埋剩係睇限4動畫都睇3分1時間 好地地出個招都要打咁多下 利申已經較咗fast forward但都打到唔想再睇

呢隻驚 點樣慳動畫時間係重要嘅策略

好好地搞個真pvp仲好
痴撚線
要打到上忍之神
仲要keep 到完場
先有一張忍道卷
打屎忽呀

咁撚姑鳩寒不如咪撚派啦
真係當玩家係狗黎

e句我buy

痴撚線
要打到上忍之神
仲要keep 到完場
先有一張忍道卷
打屎忽呀

好似唔使keep,只要打到上去就得
痴撚線
要打到上忍之神
仲要keep 到完場
先有一張忍道卷
打屎忽呀

好似唔使keep,只要打到上去就得

啲場數係咁加上去 最後幾級應該三四十場先一級
痴撚線
要打到上忍之神
仲要keep 到完場
先有一張忍道卷
打屎忽呀

咁撚姑鳩寒不如咪撚派啦
真係當玩家係狗黎

e句我buy

係咪有巴打改左名叫 "當玩家狗咋"
痴撚線
要打到上忍之神
仲要keep 到完場
先有一張忍道卷
打屎忽呀

咁撚姑鳩寒不如咪撚派啦
真係當玩家係狗黎

e句我buy

咪征龍bro嚟
屌你個限定投票是咪戇鳩 投哂啲唔抵投既 反而升技速個啲又唔投 35鳴佐 終鳴佐投嚟做乜鳩 限四帶土係勁但佢補返呢兩隻既缺點都叫有啲誠意 上面四隻鳴佐都係加強數值有咩用 班日本仔用唔用腦投
痴撚線
要打到上忍之神
仲要keep 到完場
先有一張忍道卷
打屎忽呀

咁撚姑鳩寒不如咪撚派啦
真係當玩家係狗黎

e句我buy

我都有this frd
終於組到隊可以穩刷 六道鳴 六道斑 竦鳴 十拳
十拳閃光好撚爽

根本pvp就係要擺一堆回查快 耗查少既角色 最好係靠忍具回查 就咁防禦回得10%左右 然後帶一隻耐性無視專係打6道班/裝忍具既仆街就夠

忍具唔難,有蛋糕/忍飯
十拳真係mvp 出左技二之後逐隻秒
on9
屌你個限定投票是咪戇鳩 投哂啲唔抵投既 反而升技速個啲又唔投 35鳴佐 終鳴佐投嚟做乜鳩 限四帶土係勁但佢補返呢兩隻既缺點都叫有啲誠意 上面四隻鳴佐都係加強數值有咩用 班日本仔用唔用腦投

助長歪風

助長歪風

基本知其他限太廢又唔直接buff
成件事好反智

助長歪風

成件事好反智

頭9位有3隻35cost
on9

投35限個啲應該都係抱住
會出個專屬祭->高啲機率抽中
嘅心態黎投
算啦我地呢到小眾黎

助長歪風

成件事好反智

一半係鳴佐,營運最開心,整少好多忍具
all in 六道斑算,排第10唔穩陣。鼬冇行

助長歪風

成件事好反智

唔知點解我覺得個忍具唔會係啲同角色有關嘅野
即係應該事但係一件叫投票紀念勝出(鳴人)
咁嘅忍具

助長歪風

成件事好反智

笑到四萬咁口,成班投鳴佐
on9

嘅心態黎投
算啦我地呢到小眾黎

究竟投35卡卡西係咩心態
on9

嘅心態黎投
算啦我地呢到小眾黎

究竟投35卡卡西係咩心態,6星又未上
on9

嘅心態黎投
算啦我地呢到小眾黎

究竟投35卡卡西係咩心態,6星又未上

因為五星真係廢得好緊要 利申 兩隻

助長歪風

成件事好反智

應該係終鳴佐個陣太多人發左癲去抽佢地
結果而家唔夠勁就個個狗衝去博佢buff返

助長歪風

成件事好反智

應該係終鳴佐個陣太多人發左癲去抽佢地
結果而家唔夠勁就個個狗衝去博佢buff返

咁你都睇佢個描述點改嘛 玩咁耐得終鳴佐咩 點都抽到啲其他限 加下技速都好吖
仆你個街,原來gree班人自己都有玩pvp,唔怪得啲分咁撚高,上面零點幾%嗰啲全部外掛狗同gree嘅人,屌你老尾你玩撚埋佢啦
喺twitter quote :
‎【忍昇級試験】
‎みなさん、
‎今どの辺までいきましたか?

‎と、言いますのも

‎実は私も…
‎参戦してます(´。✪ω✪。`)

‎↓ユーザー名はコレです😊💕
‎TW担当(>ω<

‎もし遭遇したら真剣勝負です🌟✨
‎こう見えて強いですよ?
‎さぁ、勝負ー勝負ー٩(๑òωó๑)۶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞