[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區(37)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
厚唔厚身
又傳新機搭新鏡不過冇4k
應該點算好
想問咁係咪唔駛pairing?

我用aviot的藍芽耳機,都係L同R已連接,但有時會勁大聲,而且無得用電話的音量鍵去調整,只能用左耳去調,但只調到左耳,右邊會保持勁大聲。

另一情況就係可以用音量鍵去調整大細聲,而且兩邊一齊有變化,不過整體音量會偏細。

想請教巴打知唔知原因係咩?

我試過跟番官方說明連左耳再pairing,但部1一定左右耳都連哂。
用緊d-01b 無你 大細聲問題
用緊01g,巴打可否講下你點連?
細 mon 低 d res 好正常
用緊nuarl nt01ax都喺,有時聽歌冇問題,但一轉咗某啲app, 嗰個app啲聲就最大,同冇得較
最後reboot部機就冇事
Reboot就咁最新開機?定要洗機?
唔該巴打
重新開機
XZ3 仲買唔買得過?
請問幾多錢?
xz1c 有望退休
咁多位用xperia 1 睇netflix片果時會唔會睇暗位好辛苦 要較到勁光先睇到 我細佬部s10e有影像加強可以睇片果時光猛d 想問係唔係oled屏幕通病 有無解決方法
Show Blocked User - 任何淫
[cp]以下均无明确证据只是怀疑。
还有人记得后藤设计的1399么[doge]
劣化版本的设计已经在市场上出现了,没错,说的就是三星note10+。
我也是昨天才知道,发布的时候想必大家都隐隐约约觉得这不是索移的xz设计么,就是tube[吃瓜]。
SMC的人一看,wdnmd,怎么这么像1399,三星是怎么拿到1399设计草图的,这是巧合么[笑而不语],除了曲率和按键设计这外观几乎一模一样了,真要挑点刺,那就是后置摄像头的开口,后藤是直接一条直线开口,没有第二条开口,边框的设计也要更好看,被bc砍出来的第二版也是前后3d热弯玻璃接镁铝合金中框,这一版就非常相像了,想必三星被砍掉的那个全机身无按键的所谓旗舰跟1399的原版更像吧[笑cry]。
这里没有证据不能说三星抄袭,毕竟SMC的人也不敢多BB,希望三星既然用了这个设计,就继续发展下去,把原版1399的设计拿出来,毕竟SMC已经拿不出那玩意儿[摊手][/cp]
唔怪得note10咁似sony
一早block左
xperia1系統手動最光得400nit,所以要較光d
太陽下自動光度先會上600nit
有冇wallpaper介紹?
XZ2P
都唔知點解更新完之後就成日都指紋解鎖唔到
試下重新開機
我有次又係咁 重開完之後就正常返
試過都係唔得
入過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞