[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區(37)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
轉iPhone咪解決到

利申: xz2+wf1000xm3
有無手足想要devilcase bumper
我換左機無用lu

有冇人試過部X1有呢個問題,用濕紙巾搽完發覺有個特別水印,覺覺似有板金夾過嚟部機買咗三日,啱啱先試到呢樣野
應該係濕紙巾殘留物
但我搽哂成但背,得嗰個位有野。用指甲捽下發覺特別鞋,好似玻璃冇咗亮漆
我諗 sony喺 android嚟講算乾淨,lg唔知點, samsung你明啦

最安全係用 iphone?

有無落過鋪頭睇有咩內置 app?
你急唔急換先?
sony , apple都就出新 ,等下無妨
但估計 xperia1會勁過xperia2
同埋可能唔同機唔同,有x1啲指紋係靈敏,其他問題唔知
冇左疏水塗層
GG, 依啲好難換到機
照講喇
盡量試下,對上用Sony 都係要換機
屌,重以為我壞手機
今日全日都瘋狂啪啪啪 都嘟唔到卡
之前0秒入閘,有冇人解決到
xperia1個藍牙寫得差
補充小小
我今日係拍到卡入到閘/搭到小巴既
但我要不斷啪啪啪啪啪 on/off NFC幾分鐘先拍到
我諗住聽日拎上TSO整張sim擺返落XZP真係好撚正常
集體NFC死亡事件
巴打係今日開始用唔到?我今朝先番hk唔多清楚
個個都死應該係software問題喎
但依幾日都無update過,可能係八達通果邊問題

btw今朝我搭左兩程巴士重一拍就得,過兩個鐘搭mtr就唔掂
我係星期日朝早開始好似你咁要開下熄下先拍到,到下午就完全乜都拍唔到
我都無update過啲咩,係突然就死左
app有問題冇解
依家邊度出xperia 1平
係咪更新左之後會多咗個 ^ 係桌面度,去睇display機又無呢個問題
我直頭係google pay 都用唔到 屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞