[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區(37)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
關乜事,正常會fill曬維修部先出街貨,你唔留parts整點賣得出街。
TSO廢就廢啦,以前又唔見有啲咁嘅事發生?以前香港即時整四個鐘搞掂,依家已經係運上大陸廠仲要講無件?
手動mode 係咪淨係得主鏡有? wide 鏡用唔到?

點解我copy唔到文字?
sony取消左個功能?

double tap

點解我copy唔到文字?
sony取消左個功能?

我見pie 寫 轉apps嗰時,
唔使入個apps都可以copy到啲字,
但係我唔得, 會唔會係sony取消咗個功能?
想請教大家意見入部二手舊機, 價錢一樣你哋會入sony z3+ 定XA1?
史前年代嘅嘢仲買
z3+就係煎蛋機,xa1就乜鳩都load唔到
呢兩部機起碼講緊4-5年前
你想二手幾錢買送都嫌嘥位
四百蚊諗唔諗得過?
其實買呢係畀老人家 用apps聽收音機同埋聽歌
咁如果sony Z3 tablet買唔買得過呢?
你用緊咩機?直接比佢地用啦
然後自己出新機都好過嘥咗$400去買垃圾
聽歌買部mp3 player?
我自己都係用緊xz1, 佢用緊sony L3
但係佢老人家 淨係想用部l3嚟打電話同whatsapp, 所以先諗住買過部畀佢
想裝個收音機app 同埋嗰啲舊歌軟件
我自己用緊部xz1非常之滿意, 呢部已經係第二部, 所以冇意畀佢用
冇問題㗎, 但係佢老人家覺得部機 淨係愛嚟聽電話同whatsapp, 佢接受唔到再用呢 聽歌同埋聽收音機
最最最最最最最最大問題, 係佢到而家都接受唔到夜晚黑瞓覺叉電, 所以如果日頭佢用曬啲電呢聽歌同收音機, 咁第二日部機就冇電用唔到啦
on9
買部屌米1000樓下好過
屌米你哋又話大陸嘢制唔過, 同埋使唔使6uo呢
怕會爆炸 ?

教育下佢,低過 35% 就叉電。
就係怕爆炸, 我已經買過曬啲靚拖板同埋用 原裝叉機
想放灰色xperia 1 99%新
無花無崩
有盒有單(百記)配件全新

有意tg我

https://t.me/ts20197
冇用,人問題。

一係同佢講有保護,一係買 d 大電嘅機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞