[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區(37)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
tso好似就快冇得做
以前家樂方維修幾好,幾日搞好,又冇手尾
今年新年嗰陣換mon半日整完 一搬就仆直
同其他廠一齊做
如果在五月有看過 ePrice 一篇文章,當時表示 Sony 明確表示不會放棄手機市場,並且要在兩年內讓大家刮目相看,後續還會投放更多資源到台灣、香港、日本等地區。但有消息傳出,整個 Sony Mobile HK 部門將會解散,主要管理層人員已確認會離職,只有少數人會轉至 Sony HK。那手機部門都解散,是否代表不會再有 Sony 手機?並不,只是未來手機部門將會合併入 Sony HK 而已,所以手機會繼續賣,但到時手機還會否是 Sony 的重點產品,暫時是未知之數。

終於合埋入Sony HK
好快會自己做返保養
係真就好囉
望就咁望
事關我之前用啲機全部換得電,啲用機習慣完全唔理電池損耗。如果Sony自己做返起碼防水應該做返好啲,換電都換得安心啲
有無巴打試過用x1用type c接駁LAN有線上?
部xz2 個USB typc c充電位開始吉條線入去detact 唔到

拎上去tso 整會唔會要上去幾次
即係玩完?轉得會?
我想問xperia1係唔係中國製造?
泰國
咁先好,Sony Mobile同Sony跟本兩間公司
Sony Mobile=野仔
你打去Mobile熱線問Sony Store有冇其中一款手機配件賣佢係答你唔到
Sony Mobile HK 咋
併返入Sony HK
併入Sony Hk好啦 唔好執呀
更新會唔會再慢d
Sony mobile解後業務轉由sony電子為即係電子產品與解決方案部門負責

即係到時銷售,換野方式全部跟返相機,影音,電視
唔再獨立賣廣告,銷售,換禮物應該係返sony store而唔係判比人做
維修好大機會都係自己做返,睇下呢幾個月tso縮到咁就明
幾時回歸sony 已經唔敢拎去tso整
9月底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞