[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區(37)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
更新完
Restart 完之後過多15分鐘再影相
load 相速度快左,有時可以即刻睇到,有時要轉大約半秒至一秒圈先睇到
轉圈快左好多
睇個大細都知冇喇
再睇埋xperia5預裝an9就知sony個an10未寫好
初步試對焦真係快同準左
有冇人更完 對焦會閃一下白色
之前有人話xperia 1 為左要samsung 塊4k amoled, 作為代價廣角同2倍鏡sensor都要用samsung cmos,
但xperia 5唔使用samsung 4k mon, 但睇個勢都仲係用samsung d 垃圾

如果用返自己sensor應該一早吹到行哂
Save相就仲係要轉好耐
Security patch 係 九月一號,今次好快手
你估Sony好多錢開發新鏡頭
之前個19MP Motion Eye鏡頭,2017同2018嘅機都係同一個鏡
btw X5用咩mon?
想問下大家開原生相機app果時會唔會有error,話sd卡有問題,之後開多次又無事影到相

我見有人都話有依個bug,唔知點樣解決到呢?
https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-1/SD-card-error/td-p/1382312#gref
時有發生,唔知點解決
快左喎
cut cost唔需要理由
而且sony mobile好興一買買好撚多
當拿
年3gb ram用左幾年都未清曬
有人講過sony 半導體冇出過1/3.4 cmos
唔用原生相簿睇相即解決
屌正,9月更新真係fix左藍牙問題

冇藉口換機了
我都有明明set左用內存
巴打,我意思係開相機app,唔係相簿
有相關架,你試下轉google photo喇
BTW 我一直都用google photo,洗唔洗disable埋個原生??
有無人答到?唔該
你連個陣 正常會彈出黎話已連接有aptx 既設備
佢預設會連aptx(如果耳機有)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞