[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區(37)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
費事你又奶野
你咁樣講,三星就唔會奶?
我信你既話,奶左野你係咪會負責

以前我用過sony奶,三星奶,LG奶,nokia奶
你唔會叫我用支那機掛
睇你接唔接受到d bug姐
暫時得藍牙接受差
藍芽接收差到咩地步,我有隻WF-1000xm3 , 駁Iphone 斷到我發癲,部iPhone 都係伏黎

Bugs sony 肯搞應該就唔怕,我部Nokia 7 plus 上完pie 中晒大伏
Btw 你終於肯正常咁同我討論,多謝你
你iphone幾,bt4.2係差
xperia1個bt如果係玩手機個位行西洋菜街都冇野
放褲袋就會右耳窒下窒下咁

朋友s10+係唔會有事
iPhone X黎,隻右耳斷到燥底、左耳好d
我想正機轉番android ,所以諗緊Xperia 1
如果在意既就s10+喇
好憎三星,唔通真係要屈服
如果你係用sennheiser momentum true wireless既就冇問題
利申前用家
部電話主要揸車用,唔知係車用wF-1000xm3 會唔會無咁大影響,岩岩見你講係放褲袋先出事
我反而8月更新之後差左,成日認唔到而家唯有常用嗰隻手指set兩組比佢,咁就準啲
大家用緊咩手機套?
Rhinoshield無出X1套
有冇人部x1擺褲袋會成日hi到個mon

放完褲袋拎出黎成撚日開撚咗燈/wifi
又或者聽緊歌行行吓關撚咗個藍牙/㩒停首歌
設定,背光,在螢幕關閉時避免以外操作
已經on咗
想問下你地頂唔頂得順睇YouTube 有兩條大黑邊
今日試左陣,睇Netflix 真心正
冇問題呀,同用XZP果陣額頭+下巴差唔多
更新完個指紋真係差咗
之前用XP日版水貨,個finger print sensor都冇大問題,而家呢個真係完全唔知想點,上個update係比之前改善左,而家呢個update呢之後呢,罷工囉。
香港邊到先買到Deff既Case
x10 plus 最近都喺
建議炒曬手機部門班it狗
想問下Xperia 1有用得的Google Camera未,最近啱啱換機發覺三鏡頭影出黎的相質素,竟然唔及我部舊Nexus 6P+GCam
sony相機app夠光係幾靚, 唔夠光一pat野咁
而家個相機仲衰過我用nokia+gcam 我指個相機app唔係硬件
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞