[罪大滔天]Sony Xperia集中討論區(37)

1001 回覆
8 Like 2 Dislike
sony提你要充值信仰
唔知咩事近排用Google photo睇相
全部相會變到好光
但用番Sony ablum就無事
有無ching知咩原因
各位用緊X1既巴打, 有冇人有藍芽成日斷同相機過熱問題?
又有frd 話唔知邊到睇到"評測"有問題周圍叫人唔好買
藍芽好正常
用左2個月經常用airpods同新個sony無線 都無斷過
相機都無試過話過熱
部機唯一敗筆係舊電
更新完,用3台同台電話會自己 cut 線嘅柒 bug 終於解決咗
我都係咁喎,搞左好撚耐都揾唔原因
same
近排嚴重左
初頭係光一下 而家加光兩下
平時唔用google photo 真係唔覺, same here
最新版Google photo bug
855 cpu都會有
藍芽接收係比較弱,冇干擾地方冇問題,有干擾既右會邊疾/冇聲,但唔會斷,暫時未解決(同埋要睇隻藍牙耳機既)
我用sennheiser momentum true wireless個陣係穩定過用wf-1000xm3,行西洋菜街都只會右會邊疾/冇聲幾次,反而用wf-1000xm3就會瘋狂右邊會邊疾/冇聲

相機過熱問題其實係因為原廠app一過40度就會唔比你用,我個人冇試過,因為冇長時間錄影或者打到機好熱先再影相

裝個第3方app就解決到,但影出黎d色就睇返個app咩料
我都發覺到 an 機膠膠地
我,然後我 del 左 app 想重裝,直頭裝唔到 wtsapp
仆街好彩我仲猶疑緊del唔del
幫手簽 愛國既中國人做咩要o係海外留學
中國既學校唔好咩?
推到愛國中國人返中國讀書

https://petitions.whitehouse.gov/petition/revoke-visas-chinese-college-students-who-disrupted-otherwise-peaceful-pro-hong-kong-protests
更新完 舊電用得好快
冇咩感覺
same
追post喇屌
dxomark黎緊做xperia1
我估87分
邊有咁高 應該啱啱比XZ3 1分 80分
佢有人像/雙鏡就高分
我都有呢個問題
係Whatsapp 8月20日個更新有問題
我今日再更新去到Whatsapp beta版就正常返了
岩岩買個月買返黎xperia1手濕都解到指紋
依加成日都唔得 軟件問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞