香城Online 元朗副本逃生(離開)攻略

1519 回覆
822 Like 6 Dislike
727齊上齊落 唔好落單

為免有人送頭 樓主可否加上
聽日Final Ver會加,避免所有小巴線
真.野狗多到不得了

true, 呢個野外精英boss黎
區外巴絲要睇呀
PUSH
西行兩條路我都行過,仲要係半夜
朗天路安全,無人無野狗
青山公路都無野狗,而家可能多啲
但攻略入面都只係建議大家行到洪水橋,巴打知唔知呢段路多唔多野狗?
suggest 補充幾點 warning:

1. 預計無補給, 無物資站
2. 廟多過教堂, 無乜避難所
3. 街道極窄, 好多路2個人並排就塞滿咗
4. 暗角, 後巷, 後樓梯極多, 有南亞怪同野外精英boss 真.野狗
5. 巴士班次勁疏 (20-45分鐘), 小巴係黑底, 牛屎站隨時封
6. 天黑後, 離開市中心就無乜街燈, 乜狗都會出晒黎
7. 預計副本會係死城, 街上除咗玩家同狗就無NPC, 問路睇消息必須keep住留意網絡消息

有無諗到其他?
727齊上齊落 唔好落單
推呀
元朗撚

Yoho 果邊最近就博愛醫院 新港酒店 泰屋 遠啲就去到紅毛橋落南生圍 再過就錦田 得小巴 錦田無乜野玩唔好去啦
中間位既 世宙隔離有條大橋村 唔建議行啦
附近有條天橋行到入工業邨 去返朗屏8號果邊有巴士總站
但得架268c 出觀塘
入到朗屏既 有小巴 k巴落天水圍 有架68A行下路經屯門出荃灣方向 再唔係有機場巴士
水邊圍果邊有巴士站 但又有條水邊村係度
商場就得元朗廣場 開心廣場 千色店 同益廣場
元朗劇院 果邊就近馬田村
教育路果邊得小巴 同架k巴返朗屏
仲有一點

千祈唔好分散, 一散咗無記者, 俾人拖入村真係溶咗都無人知
瞓先, 兄弟加油!
大馬路唐樓 都係老黑地頭 好多
隨時都可能有老黑裡面出來
唐樓 No No No
原因見樓上回覆
push
Pish
(近身攻防)比起防具,我地更需要學識一樣野叫"步法"
https://lih.kg/1365580
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞