香城Online 元朗副本逃生(離開)攻略

1519 回覆
822 Like 6 Dislike
你預無先, 元朗搵間廟容易過搵教堂
你太高估九巴了
利申:裡面嘅一條廢柴
上鑊104R係就係好得民心
但其實發夢見到運輸署係出咗信屌鳩九巴

總知呢
巴士路線就就應該唔會太大問題 照計去到形點都會有得上 始終都係新鴻基旗下產業
正常做得最密車 最多資源嘅元朗線會係落荃灣嘅68M 大埔64K 同港島968 全日都有十分鐘以下間距嘅班次,各位要走記住要盡快上車唔好死等某路線
上咗大欖轉車站就係神仙
玩到港鐵義載咁大
呢句真 又係sellhk 地盤
仲有大波man 都係住yoho
小心忠義民團班藍屍又出黎抽水
睇人數
一兩千人或者無問題
再多啲嘅話,就算好多巴打出手相助都未必保得住所有人

當然如果真係咁,到時希望大家出post呼籲天水圍巴絲即刻落街跳大媽舞同玩Pokemon Go,等警察分唔出邊啲係居民,邊啲係示威者
中學同學做Yoho Mall I 某餐廳PT
25號夜晚已經被通知星期六唔穩定所以唔洗番
104R特登開就話有得屌
268M本身係常規路線,人太多開加班車未必有得屌
返屯門條路都有幾條圍村
屏山泥圍藍地
我覺得入天水圍會穩陣d 但係千期唔好係鐘屋村個邊入 因為個邊有廈村
入到天水圍玩伏匿匿都有排玩
巴打唔好坐去深圳灣送中呀
快學 當你被拖走時如何掙脫
https://lih.kg/1365653
如果係天水圍無得再走又無裝可以諗下掛
佢唔捕死落車位行過隔離排隊就得
齊上齊落 唔好落單
ps 要有證件 否則唔好試
輕鐵應該斷硬, 因為元朗馬路好窄, 市中心位置又細, 多兩個示威者都已經逼出馬路
為避免祠堂被拆,請元朗南邊圍村村長盡快在本週六之前出來面對公眾解釋,並須做到以下幾點:

1)向公眾交待7月21日當晚數百持棍白衣暴徒在你們祠堂聚集及開會之詳細經過;是否有持棍的白衣暴徒未經同意強行進入你們祠堂?如有的話村長你必須盡快報案及發出聲明,與白衣暴徒劃清界線,以示無辜;否則,南邊圍村祠堂將被公眾認定為元朗黑社會總部。

2)檢查村內各處有冇私藏武器,將所有搜出的武器放在村口予公眾檢視,以示遵從和平。

3)如有任何村民參與7月21日當晚的恐怖襲擊活動,督促他們盡快自首,及向受傷者道歉賠償。

4)保證以後不會窩藏或容許任何黑社會份子進入南邊圍村範圍內活動。

請南邊圍村村長盡快作出以上各點,這是最後機會;否則,現在全港群情洶湧,後果你要完全負責!
間唔中行 .... 要行幾耐?
i mean 入到天水圍之後
快學 當你被拖走時如何掙脫
https://lih.kg/1365653
yes 要避鄉黑 <- 最後關頭先好做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞