[星座撚] 天秤出末注意 4

1001 回覆
12 Like 9 Dislike

佢無啦啦話 有機會再傾
明明晚晚搵佢嘅係我
試過搵佢 未覆 問佢去左邊
佢問我係咪掛住佢
我話唔係
佢話 但我掛住
同一件事 有兩個結局好難受
係我個人太投入
你需要我 我即刻仆出黎果種

唔好太過介意我咁講,天秤係咁,佢做任何野都會係懶散,愛情係咁,其他野都係,可能大家都重視感情,但佢地永遠比你既感覺係愛理不理,好似唔係好care咁,所以同天秤拍拖最辛苦就係呢樣,你會覺得自己付出太多,但對方好似完全無咩想付出。同埋有時天秤既回覆會帶點輕挑,會令你覺得咁嬲,無計,天生係咁。唔好太過著重天秤既一言一話,試下搵唔到佢地就做其他野去分散,投入係好事,但過份投入會比太大壓力天秤,咁佢地就會逃避

如果你地拒絕一個人嘅表白 會係點

天秤係唔識得拒絕人,如果識,對天秤黎講係一件好事,唯一方法係完全冷落你,斷絕來往,咁樣對佢地黎講都算係一種解脫。拒絕表白,我試過一次,不過果次係個女仔出左國讀書,走之前比左封信我,我諗拒絕既方法係笑下,當無事發生過,繼續做朋友,但無咩聯絡。

我問佢有冇掛住我 佢話等我約佢出去
算唔算係默認左

證明有機啦,約佢出去,再仔細觀察下佢,覺得ok就一齊啦。你都可以問下佢做咩唔約你出街,我都等緊你約嫁。之後就約佢一齊去踩下單車或去睇下戲食下野。

我有話返佢 你唔識約我嘅要等我約你
佢答我 諗唔到去邊嘛我鐘意等你約

語氣溫柔少少,加幾個emoji

天秤係唔識得拒絕人,如果識,對天秤黎講係一件好事,唯一方法係完全冷落你,斷絕來往,咁樣對佢地黎講都算係一種解脫。拒絕表白,我試過一次,不過果次係個女仔出左國讀書,走之前比左封信我,我諗拒絕既方法係笑下,當無事發生過,繼續做朋友,但無咩聯絡。

甘其實正面突破係壞事?

睇係咩事,正面突破無話唔好,係做唔做到姐
Ex係天秤女 點先知佢對我仲有冇嘢

利申:最近聯絡返
點樣睇得出天秤人其實中唔中意自己?
Ex係天秤女 點先知佢對我仲有冇嘢

利申:最近聯絡返

睇佢態度,你feel到佢對朋友同對你有無分別。更何況你個ex,如果個態度好似同你剛拍拖果時咪有野囉

關心,睇佢幾著緊你咪知

佢無啦啦話 有機會再傾
明明晚晚搵佢嘅係我
試過搵佢 未覆 問佢去左邊
佢問我係咪掛住佢
我話唔係
佢話 但我掛住
同一件事 有兩個結局好難受
係我個人太投入
你需要我 我即刻仆出黎果種

唔好太過介意我咁講,天秤係咁,佢做任何野都會係懶散,愛情係咁,其他野都係,可能大家都重視感情,但佢地永遠比你既感覺係愛理不理,好似唔係好care咁,所以同天秤拍拖最辛苦就係呢樣,你會覺得自己付出太多,但對方好似完全無咩想付出。同埋有時天秤既回覆會帶點輕挑,會令你覺得咁嬲,無計,天生係咁。唔好太過著重天秤既一言一話,試下搵唔到佢地就做其他野去分散,投入係好事,但過份投入會比太大壓力天秤,咁佢地就會逃避

算唔算係默認左

證明有機啦,約佢出去,再仔細觀察下佢,覺得ok就一齊啦。你都可以問下佢做咩唔約你出街,我都等緊你約嫁。之後就約佢一齊去踩下單車或去睇下戲食下野。

我果個天秤又黎料
明明明明係佢將調情對話升級在先
又話掛住我
又話我好重要
又話鍾意我怕醜個樣
我去旅行嘛
問返佢會唔會諗起我
佢唔答我

算唔算係默認左

我果個天秤又黎料
又話掛住我
又話我好重要
又話鍾意我怕醜個樣
我去旅行嘛
問返佢會唔會諗起我
佢唔答我

佢無答你幾耐?
我係咪應該留低tg,比你地有咩私人野想問但又唔好意思post出黎問?

算唔算係默認左

我果個天秤又黎料
又話掛住我
又話我好重要
又話鍾意我怕醜個樣
我去旅行嘛
問返佢會唔會諗起我
佢唔答我

佢無答你幾耐?

扯開話題
自從前日開始佢就冷漠左
都算
但又要主動搵我
天秤仔招天秤女傾計
TG:Windtochange
我係咪應該留低tg,比你地有咩私人野想問但又唔好意思post出黎問?

好啊

算唔算係默認左

我果個天秤又黎料
又話掛住我
又話我好重要
又話鍾意我怕醜個樣
我去旅行嘛
問返佢會唔會諗起我
佢唔答我

佢無答你幾耐?

扯開話題
自從前日開始佢就冷漠左
都算
但又要主動搵我

咪去旅行呢段時間比佢心掛掛,得不到既野係會特別珍惜

好啊

https://t.me/Ak1023

關心,睇佢幾著緊你咪知

好主動關心?會成日搵?
開始要招fd子???
約到了

關心,睇佢幾著緊你咪知

好主動關心?會成日搵?

你病呀,你有咩唔開心,你比佢知,佢就會用9秒9既速度去關心你,問候你。平時、佢對你講既野特別上心。
約到了

恭喜曬🎉🎉🎉🎊
約到了

恭喜曬🎉🎉🎉🎊

第二次

關心,睇佢幾著緊你咪知

好主動關心?會成日搵?

你病呀,你有咩唔開心,你比佢知,佢就會用9秒9既速度去關心你,問候你。平時、佢對你講既野特別上心。

咁我諗大家都係fdzone 大家 主動搵大家攝時間

關心,睇佢幾著緊你咪知

好主動關心?會成日搵?

咁呢樣我唔否認,天秤太易識到人,但真係交心既唔多,如果特別關心你,你肯定係佢地交心既朋友。
天秤女中意天秤男 大家都唔中意做主動 點先令佢個心亂啲主動搵我 有時同佢傾計又好理性分析 搞到如果突然搵位flirt好odd

天秤好懶agree但對住中意既人都一定會主動掛

會呀,不過我成日覺得可能係我自己覺得自己已經好主動,但對方都係覺得只係啲好普通既野唔係因為我鍾意佢先咁做

其實人地知道嫁喇,不過你係未打動到對方個心姐可能

唉可能我一世都打動唔到佢

再努力d,一定打動到既,我就係好例子,鍾意過一個妹妹、一個姐姐,其實睇你比到咩感覺佢地嫁姐,對住姐姐,我做野會諗清楚,會計劃人生,比佢地覺得自己成熟,認真做野既一面比佢地睇。對住妹妹,就比d心意,記住佢地講既野,鍾意d咩、關心多d,落雨呀、凍呀就問候下。對住女人,呢樣可能over,只限曖昧緊或拍緊拖果d,有好感就唔好(我會知佢幾時m到,自己記住同計下下一個月幾時,到差唔多果d日子,準備d野,例如暖包、紅豆水果d,m到唔飲得唔食得生冷野,會阻止佢地食)其實呢d野女仔會記得嫁,可以試下。女人其實都只不過係想搵個可以比佢依靠,可以依賴既人姐。

其實我係絲
不過多謝你,認真你個套係得既,身為女仔,如果我對佢有啲好感既人咁記得我既野,我會好感動同會心動
其實我知個白羊仔都記得我好多野(耐唔時見面佢就會up一大堆我既近況出黎之後問我辛唔辛苦)但佢真係極少表達

咁你唔好嘗試改變佢,就算改變都唔好比佢知,佢會唔鍾意。其實佢有留意你已經係好事,佢對你無feel佢做咩會留意你。

我都知人係無咁易改到,所以與其改佢不如我自己接受佢本身個人就係咁
只不過有時都會FF下佢主動搵下我,又或者我搵佢佢會秒回

關心,睇佢幾著緊你咪知

好主動關心?會成日搵?

咁呢樣我唔否認,天秤太易識到人,但真係交心既唔多,如果特別關心你,你肯定係佢地交心既朋友。

成日問我做緊咩 今日有咩做 r下水吹渣掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞