[星座撚] 天秤出末注意 4

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
我係金牛妹拖住件天秤仔
專一到癲 我指金牛
自問好愛佢 乜都投放哂係佢身上面
我乜柒都無做過,佢都可以無安全感
日日提心吊膽驚我溝仔或者比仔溝
每次見面第1個環節係check電話 (洗機個d check)
中意氹、讚、嗲 (都幾q )
自專心好強 勁大男人中意小鳥依人
成q日唔知自己想點 嚴重選擇障礙
痴身但又要空間 對住愛人d脾氣係-100

你忍到就得
一切都係假
只有想同你一齊係真
天秤唔會介意你有第2個
只係想知道你多d

佢脾氣性格我真係乜都忍到
我覺得1齊愈耐佢愈係中意瘋狂恰鳩我
而家日日無限次比佢鬧 可以乜都鬧1餐
但佢鬧完好快又平靜返無事
我就思覺失調 好愛佢嗚呀

點解識左我咁耐仲係唔了解我

我係咁諗

我都想有女朋友比我錫 閙雖然我都應該會,但唔會咁過分

佢都錫我ge⋯⋯好少講呢d肉麻野
呢排恰我恰到上心口 唉日日都無胃口食飯

發返佢脾氣/對佢發姣
我係金牛妹拖住件天秤仔
專一到癲 我指金牛
自問好愛佢 乜都投放哂係佢身上面
我乜柒都無做過,佢都可以無安全感
日日提心吊膽驚我溝仔或者比仔溝
每次見面第1個環節係check電話 (洗機個d check)
中意氹、讚、嗲 (都幾q )
自專心好強 勁大男人中意小鳥依人
成q日唔知自己想點 嚴重選擇障礙
痴身但又要空間 對住愛人d脾氣係-100

你忍到就得
一切都係假
只有想同你一齊係真
天秤唔會介意你有第2個
只係想知道你多d

佢脾氣性格我真係乜都忍到
我覺得1齊愈耐佢愈係中意瘋狂恰鳩我
而家日日無限次比佢鬧 可以乜都鬧1餐
但佢鬧完好快又平靜返無事
我就思覺失調 好愛佢嗚呀

點解識左我咁耐仲係唔了解我

我係咁諗

我都想有女朋友比我錫 閙雖然我都應該會,但唔會咁過分

佢都錫我ge⋯⋯好少講呢d肉麻野
呢排恰我恰到上心口 唉日日都無胃口食飯

發返佢脾氣/對佢發姣

佢每次鬧我 我基本上都死忍 好少駁咀
因為駁咀只會令佢更加癲
呢排關係玩過山車咁 好唔開心
唉 見個面都比佢鬧到成隻狗咁
佢。以。前。唔。是。咁。
認真我覺得天秤座既都好仆街

利申:天秤座,剛分手,死因掛住之前果個

我唔仆街 可能我冇機會做仆街掛

真係唔應該
前日撞番個初戀 但特登避開左佢 算唔算仲係有感覺

真係唔應該
前日撞番個初戀 但特登避開左佢 算唔算仲係有感覺

好難講,會唔會你之前對唔住佢?
做天秤既朋友好過做男女朋友

呢句真

利申: 天秤
女神成3個月冇更新facebook 她生活幸福吧

咁你有冇sweet左一野

天秤仔定女

佢係天秤仔

講明先,天秤係好小可有真毒
我唔敢講一定無
但多數都係偽毒甚至唔毒

我會咁講係因為我想提醒你
其實天秤嘅專一只會出現係感情穩定之後
如果你同佢唔係一齊左一段時間
你要有心理準備,有機會其實你有競爭者而你唔知

佢係有少少偽毒
不過佢好似真係冇乜朋友 黎黎去去都好似係果幾個

天秤特性係口花花
就算係阿嬸都會傾一餐,所以如果疑心重就唔好揀天秤啦

不過衰啲講句,就係得把口

口花花好真
不過我唯有信佢真係剩係對我口花花

天秤口花花係本能

同意間唔中對fd小小既女仔口花花

天秤男真係口花花,當然唔敢話全部,但我識個果係咁,
仲記得佢話 只係對住我時會腦袋死機,對住其他女仔完全無事,
過左一排,從佢朋友口中知道佢識左女朋友,頓時想恥笑自己對佢既認真。

我唔敢講一定無
但多數都係偽毒甚至唔毒

佢係有少少偽毒

天秤特性係口花花

口花花好真

天秤口花花係本能

過左一排,從佢朋友口中知道佢識左女朋友,頓時想恥笑自己對佢既認真。

Same
之前都識過個天秤男
佢話對住其他女仔都未試過咁捉摸唔到一個女仔
然後拒絕左後
一個月後識後有新女友
再多個月又換左女朋友
覺得自己對佢既內疚只係一廂情願

我唔敢講一定無
但多數都係偽毒甚至唔毒

佢係有少少偽毒

天秤特性係口花花

口花花好真

天秤口花花係本能

Same
之前都識過個天秤男
佢話對住其他女仔都未試過咁捉摸唔到一個女仔
然後拒絕左後
一個月後識後有新女友
再多個月又換左女朋友
覺得自己對佢既內疚只係一廂情願

點解我到依家一個女朋友都無 暫時只愛一個人

呢排好忙啊
我仲同佢糾纏緊

你最近點呀

佢唔肯同我一齊 所以我應該都係做左兵
我只係一隻會拖手會錫既兵

佢唔肯講話同你一齊呀
除左你之外佢仲有冇收其他兵

我同佢無乜共同朋友 有既同佢都唔熟 所以唔知佢究竟點諗 我有迫佢一齊 佢又唔肯 佢話無安全感又承

佢幾大?
依家好似冇安全感果個係你多啲
好自私呀屌 唔一齊就咩責任都唔洗負
鍾意就叫你黎陪下佢 唔鍾意就走

二十三
唉 覺得自己好on9 我每次一迫佢就會用好多籍口去避開 但其實佢對我唔差 只係唔肯一齊 佢想我證明自己係真心鍾意佢加身邊無其他男仔 佢先肯比個名份我 但其實我自己都覺得佢無比信心我 我都好無安全感
我都唔知應該點 我覺得自己癲左 好鍾意佢 好努力嘗試唔好咁上心 或者當佢朋友 但一見面又拖又攬又錫 我就又會死死地氣咁繼續呢段唔知似乜既關係

天秤男好大佔有慾
我又上下水先
Update 下
佢呢排都有keep 住搵我既
睇得出起左身會同我講做咩
不過就有時會online 唔覆,隔多一個鐘先覆
佢又會關心下我
又係傾閒計多但至少都無唔覆既
仲有佢ig stalk 我story stalk 到排左第一位,好叻仔
天秤係咪比較被動
求天秤仔既女朋友解答
我同佢識左1個月咋其實

想知ig story 排第一係咩意思?
要同天秤座一齊真係唔好係Wtsapp 傾太多
直接約出街先係最真實既反應
天秤覆一句好簡單既句子其實個腦已經轉左九百萬次諗好點樣先係覆得你最完美果句
但約出黎個腦反而無轉得咁快好多反應會即刻表現晒出黎

對住鍾意既人先會轉得慢 朋友個d最興就9up亂吹

越親既frd鳩嗡得越勁

如果俾秤男話自己9up呢?
要同天秤座一齊真係唔好係Wtsapp 傾太多
直接約出街先係最真實既反應
天秤覆一句好簡單既句子其實個腦已經轉左九百萬次諗好點樣先係覆得你最完美果句
但約出黎個腦反而無轉得咁快好多反應會即刻表現晒出黎

對住鍾意既人先會轉得慢 朋友個d最興就9up亂吹

越親既frd鳩嗡得越勁

如果俾秤男話自己9up呢?

咁你真係9up
我又上下水先
Update 下
佢呢排都有keep 住搵我既
睇得出起左身會同我講做咩
不過就有時會online 唔覆,隔多一個鐘先覆
佢又會關心下我
又係傾閒計多但至少都無唔覆既
仲有佢ig stalk 我story stalk 到排左第一位,好叻仔
天秤係咪比較被動
求天秤仔既女朋友解答
我同佢識左1個月咋其實

想知ig story 排第一係咩意思?

忽冷忽熱
天秤平時被唔被動
天秤平時被唔被動

相對地被動
天秤平時被唔被動

相對地被動

點樣先知佢係唔想應定懶
天秤平時被唔被動

相對地被動

點樣先知佢係唔想應定懶

我都好想問
天秤平時被唔被動

相對地被動

點樣先知佢係唔想應定懶

我都好想問

純文字都幾難分,約佢出黎睇下佢點對你
天秤平時被唔被動

相對地被動

點樣先知佢係唔想應定懶

我都好想問

純文字都幾難分,約佢出黎睇下佢點對你

前排成日見 而家又冷淡番 睇唔透
都唔知係佢gentleman定點
依度應該成為我叫春專區 個post沉到好底 希望女神依家幸福啦 成日見佢長on whatsapp唔知做乜
天秤仔有兩日突然超熱情
有啲曖昧
之後又唔係幾講野
依度應該成為我叫春專區 個post沉到好底 希望女神依家幸福啦 成日見佢長on whatsapp唔知做乜

27歲巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞