[星座撚] 天秤出末注意 4

1001 回覆
12 Like 9 Dislike

原來更秤女可以將感情 收埋得好好
同人暗地裹一齊左得都唔知
佢雖然仍然每一日都會搵我 都會講早晨
但好似已經淡左好多
睇黎都捱唔到我返香港架啦.....
但好似已經淡左好多

我最近都面對緊呢個問題
但係我一諗到呢樣野既時候 佢又會同我不停咁傾計
想點姐屌
有無秤仔鍾意左有女朋友嘅人

有男朋友

有男朋友

召喚27歲巴打
各位巴絲點睇雙魚女同天秤男

有男朋友

召喚27歲巴打

天蠍女對我冇feel,無論換過幾多個男朋友
我想問10月23係天秤定天蠍?蘇民峰話天秤,麥玲玲又話天蠍……
係唔係個個天秤男都咁撚煩 識幾個都係又on9又煩
但好似已經淡左好多

我最近都面對緊呢個問題
想點姐屌

佢又唔會斷
但真係無一開始咁會講咁多甜蜜野
或者叫我錫佢個啲
但應承過我會講早晨之後 風雨不改每日講兩次 (佢起身同我起身
咁即係點
我想問10月23係天秤定天蠍?蘇民峰話天秤,麥玲玲又話天蠍……

睇埋時間囉
不過分界線個兩日好尷尬
建議兩個睇哂 睇下自己似邊個星座
因為一日既時間好廣泛

Btw要講既話23號係天秤
各位巴絲點睇雙魚女同天秤男

同問

有男朋友

召喚27歲巴打

所以你等左佢幾耐?有無主動爭取過?

有男朋友

召喚27歲巴打

單論星座
蠍同秤係最襯
不過由於天蠍非常任性同硬頸,而且非常強勢
所以即使天秤包容能力好高,好多時都會俾天蠍玩到變M

有男朋友

召喚27歲巴打

5年啦 叫做有搵過下佢既
係唔係個個天秤男都咁撚煩 識幾個都係又on9又煩

我認我好傻好天真
各位點睇雙魚男同天秤女
各位點睇雙魚男同天秤女

雙魚,有才華,鍾意發夢,夢想大過天而且浪漫滿天
如果要數溝女手段高低,雙魚男足以排前三名

雖然天秤都好有夢,但係大多數比較實際,
比較會諗方法而唔似得雙魚咁一味向夢前行
不過兩者都係浪漫型
話題會多,不過行得長時間分歧就會多好多

睇埋時間囉
不過分界線個兩日好尷尬
因為一日既時間好廣泛

我都係踩界既人
每次睇星座既野都要睇兩次 因為總有啲係一邊冇中另一邊 特別係性格
我係天蠍人馬
但好似已經淡左好多

我最近都面對緊呢個問題
想點姐屌

佢又唔會斷
或者叫我錫佢個啲
但應承過我會講早晨之後 風雨不改每日講兩次 (佢起身同我起身
咁即係點

咁都叫有擺你講過既野上心丫

睇埋時間囉
不過分界線個兩日好尷尬
因為一日既時間好廣泛

我都係踩界既人
每次睇星座既野都要睇兩次 因為總有啲係一邊冇中另一邊 特別係性格
我係天蠍人馬

咁你入黎做咩

睇埋時間囉
不過分界線個兩日好尷尬
因為一日既時間好廣泛

我都係踩界既人
我係天蠍人馬

咁你入黎做咩

對唔住
有意思果個係天秤丫麻

有男朋友

召喚27歲巴打

單論星座
蠍同秤係最襯
不過由於天蠍非常任性同硬頸,而且非常強勢
所以即使天秤包容能力好高,好多時都會俾天蠍玩到變M

我係蠍 我覺得自己比佢玩到變緊m
但好似已經淡左好多

我最近都面對緊呢個問題
想點姐屌

佢又唔會斷
或者叫我錫佢個啲
咁即係點

咁都叫有擺你講過既野上心丫

係有既
但真係好驚咁樣落去唔係辦法
佢從來都無乜意慾打比我/skype下
咁耐以黎每日我地都係純text
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞