[星座撚] 天秤出末注意 4

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
天秤男對有好感嘅女仔會係點
真你觸摸唔到佢點諗

利申:水瓶
點解天秤男咁難捉摸
明明之前係會日日傾
佢又會秒回
有時我唔覆佢佢都會sd多句野黎
明明琴日都傾得好地地 佢都覆得唔算慢
但今日唔知點解無啦啦就唔覆
由朝早到而家
但佢又有上線架喎
點算好應唔應該搵下佢好

天秤男唔鐘意用Whatsapp(男朋友咁講) 佢地就係咁 鐘意就覆下你 無啦啦就唔覆 唔好咁在意 因為之後都會係咁 你會習慣

我就覺得佢應該唔係唔鍾意用wtsapp
因為我見佢經常online
就係唔覆
明明之前都唔會
唔知搞乜

岩呀,個人比較少搵人,所以通常開Whatsapp都係睇Group/望一望 真心唔多鍾意用文字交流
同埋岩岩熟既話有啲野傾會傾落去,但係會慢慢停落黎
始終天秤比較喜好平淡
對EX既話(如果對感情睇得淡)會當佢係朋友 介乎一般朋友與熟絡朋友之間 , 可能係因為心理上覺得傷害左對方想做番啲野補償之類
真你觸摸唔到佢點諗

正常情況下, 天秤對每一個佢有好感既女仔都咁好
如果佢係鍾意個個女仔, 好多時都會選擇逃避
其實連天秤自己都觸摸唔到自己點諗
天秤仔見面好熱情 text佢就成日藍剔
我做錯咗啲咩

同天秤仔唔熟果時
佢通常唔覆
而家佢隔好耐都覆
可能唔熟

真人見到已經係互嗌花名
但文字溝通又另一個人咁
有時講廢話又覆 以為傾到落去又藍剔 睇唔透

哇 係咪所有天秤都係咁

天秤仔太注重形象
船頭驚鬼船尾驚賊
一大班人果陣反而先會自在
單對單會好淆底
真你觸摸唔到佢點諗

agree, 愈鍾意愈逃避
真你觸摸唔到佢點諗

係,我都係愈鍾意愈逃避
天秤仔見面好熱情 text佢就成日藍剔
我做錯咗啲咩

同天秤仔唔熟果時
佢通常唔覆
而家佢隔好耐都覆
可能唔熟

真人見到已經係互嗌花名
但文字溝通又另一個人咁
有時講廢話又覆 以為傾到落去又藍剔 睇唔透

哇 係咪所有天秤都係咁

天秤仔太注重形象
船頭驚鬼船尾驚賊
一大班人果陣反而先會自在
單對單會好淆底

咁點迫到佢出手
真你觸摸唔到佢點諗

係,我都係愈鍾意愈逃避

點解咁犯賤 點逃避法
唔會約個女仔?會唔應機?
想請問各天秤巴打
如果一個天秤男 比人問係咪鐘意一個女仔 佢唔認又唔否認 無回應 係佢面前抽佢同個女仔水 佢淨係怕怕醜醜耷低頭笑
咁代表咩 唔想再估
天秤同雙魚係唔係唔可以一齊?

我都曾經錯過咗個雙魚男

唔係..so far 同天秤仔一齊左2年有多半...
經歷過一年有多long d..而家計劃結婚...
雖然咁講好on9...但佢令我一直係熱戀期入面
想知道天秤仔對ex既態度會係點

天秤自己講分手既唔會再理ex...
比人飛又未有新對像會比ex 吊住胃口..想知點解分手...
但有左女朋友...ex 就全部冇接觸...
屌你老母!垃圾天秤
鍾意人又唔夠膽認
成個懦夫咁

兩年無見喇 你最近過得幾好嘛?我好掛住你,若果當初大家都唔懦弱,結果係咪會唔一樣?
有無人同另一半都係天砰
絲打追天秤仔
如果確定對方對自己有一定好感
可以試下迫下佢做決定
e.g.話自己瞹昧落去好辛苦
想搞清楚
如果冇意思就唔好再咁落去

如果佢對你唔係玩玩下
就會追返你,同你表白
如果講到咁白都無動於衷
你就當識少個fd
呢種人都不值得你浪費時間喇

利申天秤仔,以上發生過係自己身上
點睇天秤同山羊
天秤好怕醜,自尊心好強,好要面。通常問佢係咪鍾意人佢都唔回應,但唔否應,會笑下就算,比人抽水既,如果佢係鍾意人,佢心入面會好開心,其實從平日既相處都會估到佢點諗,天秤對所有女仔都好,但佢對鍾意果個會特別好,會做好多野,自己覺得旁人唔會留意到,但其實就超明顯。好多人話天秤好花心、口花花,其實佢鍾意左人,就會好專一,同只對果個口花花。
其實有時唔回應,都係怕比人知,自己鍾意人,但人地唔鍾意自己,咁好無面咁姐,同埋驚連朋友都無得做。
點睇天秤同山羊

山羊好服從,好有原則,但天秤就比較無拘無束、自由自在咁,唔係咁岩兩者,不過努力可解決一切,但係會辛苦d
其實有時唔回應,都係怕比人知,自己鍾意人,但人地唔鍾意自己,咁好無面咁姐,同埋驚連朋友都無得做。

咁好矛盾姐..... 好易俾人覺得佢對自己都冇野

天秤不嬲好矛盾。單獨咁問佢可能會好d,但一班果時你問佢,佢一定唔應你。佢係鍾意你,你一定feel到d,佢會特別關心你。

天秤不嬲好矛盾。單獨咁問佢可能會好d,但一班果時你問佢,佢一定唔應你。佢係鍾意你,你一定feel到d,佢會特別關心你。

好少主動搵我 但一傾又會傾到淩晨訓著為止 又成日同我出街 唔識分佢究竟當我朋友定點

好少主動搵我 但一傾又會傾到淩晨訓著為止 又成日同我出街 唔識分佢究竟當我朋友定點

係咪單獨出街?佢對你無好感,好少可會單獨,因為單獨怕醜,佢地鍾意一大班人出黎既。

係咪單獨出街?佢對你無好感,好少可會單獨,因為單獨怕醜,佢地鍾意一大班人出黎既。

係天秤男定天秤女?

係天秤男定天秤女?

係單獨啊 二月中先識都已經出左街多過十次
天秤男黎

係天秤男定天秤女?

係單獨啊 二月中先識都已經出左街多過十次
天秤男黎

咁應該有好感。你留意下,佢對個個女仔都係咁定淨對你一個係咁?如果你鍾意佢既,可以試下佢。通常佢對你有好感既,佢一定好關心、好著緊你。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞