[星座撚] 天秤出末注意 4

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
如果天秤講到出聲係想嘗試下發展
大唔大機會佢都係想耍我?
佢每日都好有規律起身就搵我
放工又會開始覆我覆到佢訓
但係佢唔會講早抖
只係有少少共識知佢一定係個個鐘數左右訓
講野方面就其實甜到好出面 基本上同情侶無分別咁樣
我係天蠍 疑心好重又唔係好信自己
唔知佢係咪真係有心係我身上
利申:long d 未可以見到住

試下啦!
不過係你係香港定佢係香港?

佢係香港啊 做緊野
我就讀緊書

你地點樣識架?
佢個人會唔會係玩玩下個啲先

係連登識
所以咪更加唔真實
佢以前玩過下既 佢都好誠實同我講
唔係玩人感情個種玩 純肉體關係個啲
但佢講到今次好認真咁

佢幾歲

27/28

如果佢係確定對你有意思既 咁就試下啦!
不過未見到面又真係無乜真實咁
但既然佢都比信心你 你咪試下!
天秤係咪你唔搵我我就唔會搵你?
我想同佢wtsapp多啲但唔想佢覺得我煩膠

秤絲定秤巴先?

天秤絲

咁要留返絲幫你 不過以我認識嘅天秤絲真係咁

試下啦!
不過係你係香港定佢係香港?

佢係香港啊 做緊野
我就讀緊書

你地點樣識架?
佢個人會唔會係玩玩下個啲先

係連登識
所以咪更加唔真實
佢以前玩過下既 佢都好誠實同我講
唔係玩人感情個種玩 純肉體關係個啲
但佢講到今次好認真咁

佢幾歲

27/28

如果佢係確定對你有意思既 咁就試下啦!
不過未見到面又真係無乜真實咁
但既然佢都比信心你 你咪試下!

佢講係話同我相處耐左覺得想同我發展咁樣
其實我係已經開始依賴佢
不過我有陰影所以好怕又受傷
不過佢暫時都真係對我好好既
我會加油!
但係佢唔會講早抖

唔會耍你 試下同佢發展啦
我都想同我既天蠍女神有機會發展下

佢話有心發展係因為之前我地鬧左次小交
我暗示唔知佢想點
佢話佢係想發展但如果我唔中意都可以做朋友
跟住我講返自己都有心啦
從此我地相處得就更似情侶
但佢從來都無乜認真講到我地而家算啲咩咁
同埋佢好有興趣知我過往啲ex個啲事
唔係會介意下架咩?

比我就唔介意ex既野,但都會想八掛你之前既事
主要想了解你多d同點對你好d唔洗擔心

隨非落過仔/有性病個d就一定接受唔到
六年又過去 仲未放得低ex既天秤男

你仲係唔係好愛佢?

你仲係唔係好愛佢?

好長情

你仲係唔係好愛佢?

好長情

幾歲呀巴打?

你仲係唔係好愛佢?

好長情

幾歲呀巴打?

2017生左日的話就24

你仲係唔係好愛佢?

唔知點講 會留意下佢 有時會諗起佢
大左好似識中意人咁
可能當初太愛佢但比佢hurt得太深
但係佢唔會講早抖

我暗示唔知佢想點
跟住我講返自己都有心啦
唔係會介意下架咩?

佢都有講過
佢話其實佢知唔係好應該問咁多以前既事
但佢又真係幾想知咁樣
咁你呢啲咁偏激既例子我就無既
天秤係咪你唔搵我我就唔會搵你?
我想同佢wtsapp多啲但唔想佢覺得我煩膠

秤絲定秤巴先?

天秤絲

咁要留返絲幫你 不過以我認識嘅天秤絲真係咁

我就係咁
其實我都好想同你傾多啲計
不過我忍住左 唔會主動搵你先
你搵我傾 有興趣既我都會keep住回應你
除非你hea覆左我 咁我都會好仆街咁藍tick你
但其實我好想你開新話題 同你傾落去
真係好仆街 唔好鍾意天秤
今日見到面啲感覺好似又唔同左
唉好煩
但係佢唔會講早抖

我暗示唔知佢想點
跟住我講返自己都有心啦
唔係會介意下架咩?

佢都有講過
佢話其實佢知唔係好應該問咁多以前既事
但佢又真係幾想知咁樣
咁你呢啲咁偏激既例子我就無既

去啦去啦支持你
唉好煩

又點唔同咗? 佢唔為都好錫你咩?
唉好煩

我唔知呀 可能最近太攰冇咩精神
錫唔錫我呀 我唔知呀 我feel唔到
最近佢好忙冇咩點傾計

我咩都唔知呀

你冇蝕底嫁可

我唔想比人鬧

唔好再有第二次啦
唔值得呀傻豬

唔好再蝕底比佢 分分鐘佢當係sp

天秤男某程度上係條仆街(我自己都係 )做女仔要潔身自愛呀

唔至一次喇
我都有問 但佢話唔係當我sp 但又唔係朋友
唉 我都覺得自己好有問題

我知我on9
唉好煩

最近佢好忙冇咩點傾計

我咩都唔知呀

係佢唔同定你唔同啊?
唉好煩

最近佢好忙冇咩點傾計

我咩都唔知呀

係佢唔同定你唔同啊?

唔知呀
唔知點解突然間我灰左落黎
好似見唔到希望 唔想玩呢個遊戲
唉好煩

最近佢好忙冇咩點傾計

我咩都唔知呀

係佢唔同定你唔同啊?

唔知呀

你今日係咪自己都狀態唔係咁好啊
唉好煩

最近佢好忙冇咩點傾計

我咩都唔知呀

係佢唔同定你唔同啊?

唔知呀

你今日係咪自己都狀態唔係咁好啊

最近壓力有啲大又唔夠訓 佢又冇搵我
但係我知佢最近好忙又好多野做
如果天秤女識左個男仔又對佢有好感,你會唔會俾朋友知依個男仔既存在?
依家佢搵我都好似冇左以前果種興奮開心既感覺 秒回都冇 代表啲咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞