[星座撚] 天秤出末注意 4

1001 回覆
12 Like 9 Dislike

水瓶同天秤係幾夾嘅

我都覺得水瓶同天秤幾夾。
利申 曾經鍾意過,可惜佢突然消失左,無曬佢既消息。

同學?同事?

同事黎,唔算係好熟,但見到面會經常對望,望完大家面紅尷尬咁

冇主動啲去識人咩

有呀,傾到下計,但做野忙,工作地點又唔同,佢兼職,佢又唔係經常返工,咁就見到面已經好滿足,其實情人節送過朱古力,但怕醜無表白。可能就咁錯過

天秤🤦🏻‍♂️ 成日錯過好多野

因為天秤考慮太多,係佢下定決心果時千祈唔好影響佢,好易受人影響,又係到諗,拖泥帶水。
天秤同天秤一齊會點

同學?同事?

冇主動啲去識人咩

有呀,傾到下計,但做野忙,工作地點又唔同,佢兼職,佢又唔係經常返工,咁就見到面已經好滿足,其實情人節送過朱古力,但怕醜無表白。可能就咁錯過

斷斷續續同水瓶女糾纏到而家成7年幾, 放棄唔到

講詳細啲黎聽下

同學?同事?

冇主動啲去識人咩

因為天秤考慮太多,係佢下定決心果時千祈唔好影響佢,好易受人影響,又係到諗,拖泥帶水。

係囉 猶豫不決咁成日都
人地提起我同佢嘅事 佢話痴線 係咪即係冇機?
現實識唔到天秤男
利申水瓶女

咁你覺得佢講痴線果時係好認真定點?你果時望到佢既表情同語氣係點?唔洗咁擔心住,可能都係因為面既關係同埋怕醜,我自己都曾經係咁,朋友覺得我對某個女仔有好感,少少事都係咁抽水,咁我怕醜同要面,緊係否定啦。但其實,天秤好鍾意唔比人知,因為唔想比人估到,要扮神秘咁,所以你唔洗咁擔心。
現實識唔到天秤男
利申水瓶女

身邊總會有既,不過你覺得唔適合你姐,定係你比人感覺有d cool?好難接觸咁?
現實識唔到天秤男
利申水瓶女

身邊總會有既,不過你覺得唔適合你姐,定係你比人感覺有d cool?好難接觸咁?

我好怕生 有少少慢熱唔敢主動識人
現實識唔到天秤男
利申水瓶女

我好怕生 有少少慢熱唔敢主動識人

咁你一定好怕醜🙈。你唔敢主動識人,咁有無朋友主動介紹佢既朋友比你識?兩個都怕醜,好難識到bo

咁你覺得佢講痴線果時係好認真定點?你果時望到佢既表情同語氣係點?唔洗咁擔心住,可能都係因為面既關係同埋怕醜,我自己都曾經係咁,朋友覺得我對某個女仔有好感,少少事都係咁抽水,咁我怕醜同要面,緊係否定啦。但其實,天秤好鍾意唔比人知,因為唔想比人估到,要扮神秘咁,所以你唔洗咁擔心。

笑住講 但都係唔算笑得好冧
有次text佢話想約佢好唔好
佢問我係咪約佢出街嘅意思
(其實係公事要出去 想撩佢

笑住講姐係講笑啦,唔洗擔心啦。天秤鍾意問清楚既,問題男😂😂。你果時點答?如果你唔怕醜係果刻答佢係呀,想約你出街呀,後尾補返句因爲公事咋🙈,咁樣天秤已經好開心。
上水了,好忙呀最近
上水了,好忙呀最近

有幾忙呀樓主

笑住講姐係講笑啦,唔洗擔心啦。天秤鍾意問清楚既,問題男😂😂。你果時點答?如果你唔怕醜係果刻答佢係呀,想約你出街呀,後尾補返句因爲公事咋🙈,咁樣天秤已經好開心。

有呀!!我真係好似你咁同佢講
但隔住電話睇唔到佢喜悅 得閒咁撩下佢有冇用

緊係有用啦,最緊要佢受,佢應約就有機。
佢有時會喺我面前講其他女仔 🤦🏻‍♂️

可能佢想睇你有無呷醋姐
點解天秤男咁難捉摸
明明之前係會日日傾
佢又會秒回
有時我唔覆佢佢都會sd多句野黎
明明琴日都傾得好地地 佢都覆得唔算慢
但今日唔知點解無啦啦就唔覆
由朝早到而家
但佢又有上線架喎
點算好應唔應該搵下佢好

天秤男唔鐘意用Whatsapp(男朋友咁講) 佢地就係咁 鐘意就覆下你 無啦啦就唔覆 唔好咁在意 因為之後都會係咁 你會習慣

我就覺得佢應該唔係唔鍾意用wtsapp
因為我見佢經常online
就係唔覆
明明之前都唔會
唔知搞乜

岩呀,個人比較少搵人,所以通常開Whatsapp都係睇Group/望一望 真心唔多鍾意用文字交流
同埋岩岩熟既話有啲野傾會傾落去,但係會慢慢停落黎
始終天秤比較喜好平淡
對EX既話(如果對感情睇得淡)會當佢係朋友 介乎一般朋友與熟絡朋友之間 , 可能係因為心理上覺得傷害左對方想做番啲野補償之類

我隻天秤都講過自己中意平淡
但唔係平到咁少野講掛
真係同一開始好唔同

天秤唔同你whatsapp 係因為唔想同你咁樣傾
或者冇野好傾
唔覆你係因為唔想覆你
你試下唔啊喔 女神都冇面比
打機算數

佢同我講過一句:咁真係無乜野講啊嘛

可能佢想睇你有無呷醋姐

你地如果對人有好感 點解唔主動啲搵人🤦🏻‍♂️睇唔透 會忍到咖咩

可能佢想睇你有無呷醋姐

你地如果對人有好感 點解唔主動啲搵人🤦🏻‍♂️睇唔透 會忍到咖咩

愈鍾意 愈逃避

可能佢想睇你有無呷醋姐

優柔寡斷呀麻,係想搵你果時又會諗到好多會發生既事,就開始驚。其實都係驚自己鍾意你,但你唔鍾意佢,佢會好尷尬,同埋最驚係會無左你,擔心失去先係天秤最驚。你要明白就係,只要一表白,但對方無鍾意過自己,呢段情就會變,唔可以再回到以前咁。
現實識唔到天秤男
利申水瓶女

應該會自然match 到喎,特別好傾的

緊係有用啦,最緊要佢受,佢應約就有機。

約佢做嘢個次,佢本身可以搵人幫,但佢出咗嚟 我當咗係有希望
但本身同事關係,我唔敢私下約佢出街啫 好似搵唔到借口比大家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞