[星座撚] 天秤出末注意 4

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
天秤仔成日稱讚我外表同性格
又話掛住我 又話我好重要
但又話對朋友都係咁

你信佢?佢擺明鍾意你,但又要扮曬唔認咁,以為偷偷地無人知,其實全世界都知。

慢慢黎啦
都唔知夾唔夾
我同佢性格太似 咁樣有共同話題(我雙魚)
但佢固執過我 又會有少少脾氣
佢係外人面前好乖 但對住我會有情緒
天秤們 你地有無識雙魚女

雙魚都識d,但唔太熟。我舉我做例子比你參考下,我同ex係天秤同雙子,但係我地既性格係一樣,諗既野都差唔多,起初覺得幾好呀,咁樣無錯係幾易相處,得獎同佢都有少少固執,大家都有脾氣,總知所有野都好似,咁我地慢慢一齊左,開心咁過左幾個月,情侶間經歷少不免會發生一d問題,係當中,有解決唔到既事,係我覺得岩既時候就會企硬,佢無論如何都會企硬(大家都要面),不停發生問題,你果時就會覺得太似又唔好,兩個太硬頸會好辛苦,就算次次我都就佢,但佢只會繼續惡化,以上係我例子。其實,你真係想繼續,男方未必改變既,咁就要辛苦你,你要好辛苦,如果咁都頂到,咁你一齊可以好幸福,如果唔得,希望你係大家立場或發生問題時,一定要理性咁傾。
有無金天蠍既太陽天秤

我好似係

係咪好易呷醋,一呷就亂鬧?

係好易呷醋,但唔伯鬧

妒忌心好撚重
重過太陽天蠍
好無安全感
要另一半同所有異性隔絕來往咁濟
就算係咁都可以無限ff好多嘢然後就唔開心
因為真係好愛你好驚比人搶走
呷醋嗰陣唔會好似潑婦罵街咁罵
但會不斷冷嘲熱諷
總之就令你唔好受
不過金星天蠍嘅太陽天秤真係好專一
會將另一半放喺第一位
利申金星天蠍嘅天秤絲

金星天蠍ge天秤巴揮手
我又唔覺自己妒忌心好重…
佢搵咩frd我都冇乜理…
唔通我唔夠愛佢?
有無金天蠍既太陽天秤

我好似係

係好易呷醋,但唔伯鬧

妒忌心好撚重
重過太陽天蠍
好無安全感
但會不斷冷嘲熱諷
總之就令你唔好受
會將另一半放喺第一位
利申金星天蠍嘅天秤絲

金星天蠍ge天秤巴揮手
唔通我唔夠愛佢?

我一開始都係咁,佢見咩人無所謂,佢fd黎,之後佢係咁鬧我唔係好關心佢,我開始慢慢學,就開始見到佢同男仔飲酒就唔多鍾意,同佢講,佢又話我管佢,真係比佢吹脹
有無金天蠍既太陽天秤

我好似係

係好易呷醋,但唔伯鬧

妒忌心好撚重
重過太陽天蠍
好無安全感
但會不斷冷嘲熱諷
總之就令你唔好受
會將另一半放喺第一位
利申金星天蠍嘅天秤絲

中哂

中哂
好憎金蠍
有無金天蠍既太陽天秤

我好似係

係好易呷醋,但唔伯鬧

妒忌心好撚重
重過太陽天蠍
好無安全感
但會不斷冷嘲熱諷
總之就令你唔好受
會將另一半放喺第一位
利申金星天蠍嘅天秤絲

金星天蠍ge天秤巴揮手
唔通我唔夠愛佢?

我一開始都係咁,佢見咩人無所謂,佢fd黎,之後佢係咁鬧我唔係好關心佢,我開始慢慢學,就開始見到佢同男仔飲酒就唔多鍾意,同佢講,佢又話我管佢,真係比佢吹脹

我唔知應該點做 佢會好誠實咁同我講佢前度搵返佢 唔知佢咩心態

我好似係

係好易呷醋,但唔伯鬧

妒忌心好撚重
重過太陽天蠍
好無安全感
但會不斷冷嘲熱諷
總之就令你唔好受
會將另一半放喺第一位
利申金星天蠍嘅天秤絲

金星天蠍ge天秤巴揮手
唔通我唔夠愛佢?

我唔知應該點做 佢會好誠實咁同我講佢前度搵返佢 唔知佢咩心態

肯坦白,代表佢在意你點諗

係好易呷醋,但唔伯鬧

妒忌心好撚重
重過太陽天蠍
好無安全感
但會不斷冷嘲熱諷
總之就令你唔好受
會將另一半放喺第一位
利申金星天蠍嘅天秤絲

金星天蠍ge天秤巴揮手
唔通我唔夠愛佢?

有冇諗過咁樣會令我卻步 都唔止一次啦 雖然佢講到唔會再一齊返 做返朋友
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?
我偷睇到個天秤女部電腦密碼係我個名加佢生日
基本上係咪我出聲就搞掂
我偷睇到個天秤女部電腦密碼係我個名加佢生日
基本上係咪我出聲就搞掂

你試下主動少少,唔好過火,佢都唔太驚既,單獨無咁怕醜。

係好易呷醋,但唔伯鬧

妒忌心好撚重
重過太陽天蠍
好無安全感
但會不斷冷嘲熱諷
總之就令你唔好受
會將另一半放喺第一位
利申金星天蠍嘅天秤絲

金星天蠍ge天秤巴揮手
唔通我唔夠愛佢?

有冇諗過咁樣會令我卻步 都唔止一次啦 雖然佢講到唔會再一齊返 做返朋友

其實真係無諗咁多野,只想睇下你點諗,如果你開到聲話介意,佢又即刻唔同前度聯絡,證明你好重要
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

曖昧得都有興趣架啦

妒忌心好撚重
重過太陽天蠍
好無安全感
但會不斷冷嘲熱諷
總之就令你唔好受
會將另一半放喺第一位
利申金星天蠍嘅天秤絲

金星天蠍ge天秤巴揮手
唔通我唔夠愛佢?

其實真係無諗咁多野,只想睇下你點諗,如果你開到聲話介意,佢又即刻唔同前度聯絡,證明你好重要

我同佢依加又冇明確關係 好難咁講
同埋佢真係好唔識拒絕人
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

會曖昧好耐先有行動
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

曖昧得都有興趣架啦

天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

會曖昧好耐先有行動

一係好似我咁好傻好天真衝去表白

金星天蠍ge天秤巴揮手
唔通我唔夠愛佢?

我同佢依加又冇明確關係 好難咁講
同埋佢真係好唔識拒絕人

我都知好難拒絕人😭咁你想唔想有關係?想既不如去馬,好過兒家咁一半一半,你自己又辛苦。唔好理主唔主動,佢唔主動咪你主動,為左得到佢,要辛苦。
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

會曖昧好耐先有行動

試左感覺點?我以前少不更事,經常性咁做,兒家無咩感覺。我反而覺得幸福係要自己爭取,佢地唔會等你黎,只有你自己去找呢個機會。無感覺都可以變做有感覺,有感覺咪一齊,感情要慢慢培養嫁麻
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

會曖昧好耐先有行動

睇得出
岩嘅 我覺得
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

會曖昧好耐先有行動

點先叫耐
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

會曖昧好耐先有行動

點先叫耐

其實睇人,有d就幾個月、有d幾日、有d呢世都未必會
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

會曖昧好耐先有行動

點先叫耐

本來係常聯絡的朋友咁嘅相處
失驚無神問我係咪好掛住佢
hi
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

會曖昧好耐先有行動

點先叫耐

本來係常聯絡的朋友咁嘅相處
失驚無神問我係咪好掛住佢

好似有點odd lol
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

會曖昧好耐先有行動

試左感覺點?我以前少不更事,經常性咁做,兒家無咩感覺。我反而覺得幸福係要自己爭取,佢地唔會等你黎,只有你自己去找呢個機會。無感覺都可以變做有感覺,有感覺咪一齊,感情要慢慢培養嫁麻

未食檸檬囉 同女神應該冇乜機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞