[星座撚] 天秤出末注意 4

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

會曖昧好耐先有行動

點先叫耐

其實睇人,有d就幾個月、有d幾日、有d呢世都未必會

本來係常聯絡的朋友咁嘅相處
失驚無神問我係咪好掛住佢

呢句無咩野嫁,溝女語言。
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

會曖昧好耐先有行動

一係好似我咁好傻好天真衝去表白

試左感覺點?我以前少不更事,經常性咁做,兒家無咩感覺。我反而覺得幸福係要自己爭取,佢地唔會等你黎,只有你自己去找呢個機會。無感覺都可以變做有感覺,有感覺咪一齊,感情要慢慢培養嫁麻

未食檸檬囉 同女神應該冇乜機會

唔洗擔心,仲有大把機會(出面)
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

會曖昧好耐先有行動

點先叫耐

然後突然又可以完全唔覆
痴撚線
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

會曖昧好耐先有行動

點先叫耐

然後突然又可以完全唔覆
痴撚線

呢度好多人都試過
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

會曖昧好耐先有行動

點先叫耐

然後突然又可以完全唔覆
痴撚線

咁你答左d咩?吊你引姐

會曖昧好耐先有行動

點先叫耐

然後突然又可以完全唔覆
痴撚線

咁你答左d咩?吊你引姐

佢尋日毫無預兆咁唔采我
本身一直傾緊
咁岩尋晚飲左酒
咪炸佢WhatsApp囉
佢又九唔搭八 話人生係咁 人來人往 每一個人都可以係過客
第二朝又當無事發生過 問我係邊
又想黎搵我 我知佢係附近 但我唔答佢
見到面佢係咁聊我講野我都係hea應佢
我覺得對朋友都唔會係咁囉

會曖昧好耐先有行動

點先叫耐

然後突然又可以完全唔覆
痴撚線

咁你答左d咩?吊你引姐

佢尋日毫無預兆咁唔采我
本身一直傾緊
咁岩尋晚飲左酒

有時咁講可能係自卑
天秤成日對人擺出瀟灑姿態
其實悲劇化自己
佢有可能係自嘲緊
覺得你當佢係你人生中既過客
如果佢當你係過客
按常理應該唔會出聲,唔會理你

我一開始都係咁,佢見咩人無所謂,佢fd黎,之後佢係咁鬧我唔係好關心佢,我開始慢慢學,就開始見到佢同男仔飲酒就唔多鍾意,同佢講,佢又話我管佢,真係比佢吹脹

我唔知應該點做 佢會好誠實咁同我講佢前度搵返佢 唔知佢咩心態

肯坦白,代表佢在意你點諗

有冇諗過咁樣會令我卻步 都唔止一次啦 雖然佢講到唔會再一齊返 做返朋友

其實真係無諗咁多野,只想睇下你點諗,如果你開到聲話介意,佢又即刻唔同前度聯絡,證明你好重要

我同佢依加又冇明確關係 好難咁講
同埋佢真係好唔識拒絕人

我都知好難拒絕人😭咁你想唔想有關係?想既不如去馬,好過兒家咁一半一半,你自己又辛苦。唔好理主唔主動,佢唔主動咪你主動,為左得到佢,要辛苦。

不如tg☹️

然後突然又可以完全唔覆
痴撚線

咁你答左d咩?吊你引姐

佢尋日毫無預兆咁唔采我
本身一直傾緊
咁岩尋晚飲左酒

有時咁講可能係自卑
其實悲劇化自己
佢有可能係自嘲緊
如果佢當你係過客

我覺得係佢無啦啦暗示我應該當返佢係過客
叫我唔好咁執著佢有無回覆我嘅WhatsApp
天秤男們
鍾意人會點?
會隨便同人曖昧嗎?

會曖昧好耐先有行動

一係好似我咁好傻好天真衝去表白

試左感覺點?我以前少不更事,經常性咁做,兒家無咩感覺。我反而覺得幸福係要自己爭取,佢地唔會等你黎,只有你自己去找呢個機會。無感覺都可以變做有感覺,有感覺咪一齊,感情要慢慢培養嫁麻

未食檸檬囉 同女神應該冇乜機會

唔洗擔心,仲有大把機會(出面)

點先叫耐

然後突然又可以完全唔覆
痴撚線

咁你答左d咩?吊你引姐

佢尋日毫無預兆咁唔采我
本身一直傾緊
咁岩尋晚飲左酒

其實唔係九唔搭八既,佢地會好理性咁講野,不過你唔會明,因為有時講到好抽象咁。同埋你hea應佢佢都唔放棄,其實算係咁,佢真心當你朋友,想開解下你,不過有時你地係果d情況,你地想要一個聆聽自己既人多過一個比意思你既人。天秤未必識呢樣野既。

然後突然又可以完全唔覆
痴撚線

咁你答左d咩?吊你引姐

佢尋日毫無預兆咁唔采我
本身一直傾緊
咁岩尋晚飲左酒

有時咁講可能係自卑
其實悲劇化自己
佢有可能係自嘲緊
如果佢當你係過客

我覺得係佢無啦啦暗示我應該當返佢係過客
叫我唔好咁執著佢有無回覆我嘅WhatsApp

你諗太多喇,天秤點會諗到咁複雜😂

我唔知應該點做 佢會好誠實咁同我講佢前度搵返佢 唔知佢咩心態

肯坦白,代表佢在意你點諗

有冇諗過咁樣會令我卻步 都唔止一次啦 雖然佢講到唔會再一齊返 做返朋友

其實真係無諗咁多野,只想睇下你點諗,如果你開到聲話介意,佢又即刻唔同前度聯絡,證明你好重要

我同佢依加又冇明確關係 好難咁講
同埋佢真係好唔識拒絕人

我都知好難拒絕人😭咁你想唔想有關係?想既不如去馬,好過兒家咁一半一半,你自己又辛苦。唔好理主唔主動,佢唔主動咪你主動,為左得到佢,要辛苦。

不如tg☹️

你鍾意點樣既相處方式咪點樣,最緊要係你舒服姐,你覺得ok咪得😉

一個好唔天秤既天秤女鍾意個好唔白羊既白羊男

天秤同白羊夾?
我好想搵你,我好愛你你知唔知

鐘意天秤男好辛苦,成日唔見影,但又唔想自己主動搵佢

明既,天秤男既天性,改唔到嫁喇😭

我成日俾人睇到底牌

天秤同白羊夾?

之前問過個好出名既塔羅師,佢話因為係正對面,如果雙方都夠成熟既話係會好夾,一凹一凸咁

天秤同白羊夾?

之前問過個好出名既塔羅師,佢話因為係正對面,如果雙方都夠成熟既話係會好夾,一凹一凸咁

如果處女座:

我成日俾人睇到底牌

天秤直覺強

天秤同白羊夾?

如果處女座:

處女座我無硏究過喎,身邊都無乜處女座,有都係女仔黎

我成日俾人睇到底牌

天秤直覺強

我係天秤 都覺得直覺ok
但天秤行為易俾人睇穿

我成日俾人睇到底牌

天秤直覺強

但天秤行為易俾人睇穿

天秤最叻咪就係自欺欺人,自己以為無人睇穿自己,但自己既行為,其實全世界既人都知。

我成日俾人睇到底牌

天秤直覺強

但天秤行為易俾人睇穿

天秤最叻咪就係自欺欺人,自己以為無人睇穿自己,但自己既行為,其實全世界既人都知。

會引對方反感
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞