[星座撚] 天秤出末注意 4

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
天秤好容易就逃避問題

成日搵啲自己解決唔到嘅問題煩鳩自己

解決唔到嘅時間就搵人傾
天秤真係好仆街

可唔可以分享下點仆街

想全世界都放佢係第一位
會因為中意個個人而故意覆慢啲同hea啲
一時一樣到想像唔到 情緒同想法都會
仲有好多缺點
天秤真係好仆街

可唔可以分享下點仆街

想全世界都放佢係第一位
仲有好多缺點

除左佢自己以外其他人永遠唔會知佢諗緊乜野
但又令人好想知佢點諗
天秤真係好仆街

可唔可以分享下點仆街

想全世界都放佢係第一位
仲有好多缺點

但又令人好想知佢點諗

你係天秤? 連我自己都唔知
天秤真係好仆街

可唔可以分享下點仆街

想全世界都放佢係第一位
仲有好多缺點

但又令人好想知佢點諗

唔係
身邊曾經有過天秤 一直都唔知佢點諗
天秤真係好仆街

可唔可以分享下點仆街

想全世界都放佢係第一位
仲有好多缺點

但又令人好想知佢點諗

唔係

可能佢特別啲掛
天秤真係好仆街

可唔可以分享下點仆街

想全世界都放佢係第一位
仲有好多缺點

但又令人好想知佢點諗

唔係

可能佢特別啲掛

最後呢
天秤真係好仆街

可唔可以分享下點仆街

想全世界都放佢係第一位
仲有好多缺點

但又令人好想知佢點諗

唔係

可能佢特別啲掛

最後呢

佢選擇逃避
天秤真係好仆街

可唔可以分享下點仆街

想全世界都放佢係第一位
仲有好多缺點

如果我女神主動搵我,我唔會覆慢d同hea覆
我暫時只愛我女神
天秤好容易就逃避問題

解決唔到嘅時間就搵人傾

我果個成日擺哂野話有個人點點點之後話借我個腦幫手一齊諗點解決
天秤真係好仆街

可唔可以分享下點仆街

想全世界都放佢係第一位
仲有好多缺點

但又令人好想知佢點諗

唔係

可能佢特別啲掛

最後呢

佢選擇逃避

我係迫佢到死角,佢發脾氣,到最後因為佢知我一路都好幫佢
亦睇穿佢,佢msg話我知間接認自己逃避緊。
天秤就是這樣,寧願看穿但別說穿。

但又令人好想知佢點諗

唔係

可能佢特別啲掛

最後呢

佢選擇逃避

我係迫佢到死角,佢發脾氣,到最後因為佢知我一路都好幫佢
亦睇穿佢,佢msg話我知間接認自己逃避緊。
天秤就是這樣,寧願看穿但別說穿。

同你差唔多 發脾氣唔理我
天秤好容易就逃避問題

解決唔到嘅時間就搵人傾

我果個成日擺哂野話有個人點點點之後話借我個腦幫手一齊諗點解決

慢慢引導佢溝你
天秤好容易就逃避問題

解決唔到嘅時間就搵人傾

慢慢引導佢溝你

佢岩岩唔知做咩發癲同我傾左成程車
BB們!!
BB們!!

你去左邊
森森好掛住你
BB們!!

你去左邊
森森好掛住你

呢排好忙啊
我仲同佢糾纏緊
BB們!!

你去左邊
森森好掛住你

呢排好忙啊
我仲同佢糾纏緊

你最近點呀
BB們!!

你去左邊
森森好掛住你

呢排好忙啊
我仲同佢糾纏緊

你最近點呀

佢唔肯同我一齊 所以我應該都係做左兵
我只係一隻會拖手會錫既兵
BB們!!

你去左邊
森森好掛住你

呢排好忙啊
我仲同佢糾纏緊

你最近點呀

佢唔肯講話同你一齊呀
除左你之外佢仲有冇收其他兵
BB們!!

你去左邊
森森好掛住你

呢排好忙啊
我仲同佢糾纏緊

你最近點呀

佢唔肯講話同你一齊呀

我同佢無乜共同朋友 有既同佢都唔熟 所以唔知佢究竟點諗 我有迫佢一齊 佢又唔肯 佢話無安全感又承
BB們!!

你去左邊
森森好掛住你

呢排好忙啊
我仲同佢糾纏緊

你最近點呀

佢唔肯講話同你一齊呀

我同佢無乜共同朋友 有既同佢都唔熟 所以唔知佢究竟點諗 我有迫佢一齊 佢又唔肯 佢話無安全感又承

佢幾大?
依家好似冇安全感果個係你多啲
好自私呀屌 唔一齊就咩責任都唔洗負
鍾意就叫你黎陪下佢 唔鍾意就走

你去左邊
森森好掛住你

呢排好忙啊
我仲同佢糾纏緊

你最近點呀

佢唔肯講話同你一齊呀

佢幾大?

二十三
唉 覺得自己好on9 我每次一迫佢就會用好多籍口去避開 但其實佢對我唔差 只係唔肯一齊 佢想我證明自己係真心鍾意佢加身邊無其他男仔 佢先肯比個名份我 但其實我自己都覺得佢無比信心我 我都好無安全感
我都唔知應該點 我覺得自己癲左 好鍾意佢 好努力嘗試唔好咁上心 或者當佢朋友 但一見面又拖又攬又錫 我就又會死死地氣咁繼續呢段唔知似乜既關係

你去左邊
森森好掛住你

呢排好忙啊
我仲同佢糾纏緊

你最近點呀

佢唔肯講話同你一齊呀

佢幾大?

二十三
唉 覺得自己好on9 我每次一迫佢就會用好多籍口去避開 但其實佢對我唔差 只係唔肯一齊 佢想我證明自己係真心鍾意佢加身邊無其他男仔 佢先肯比個名份我 但其實我自己都覺得佢無比信心我 我都好無安全感
我都唔知應該點 我覺得自己癲左 好鍾意佢 好努力嘗試唔好咁上心 或者當佢朋友 但一見面又拖又攬又錫 我就又會死死地氣咁繼續呢段唔知似乜既關係

佢可唔可同樣到做到佢身邊冇任何女性朋友?
咁樣繼續落去好犯賤 但係我又冇資格話你
你有冇諗過見到面唔攬唔錫唔拖 話俾佢知呢啲野你只係會對男朋友一個人咁做?

你最近點呀

佢唔肯講話同你一齊呀

佢幾大?

二十三

佢可唔可同樣到做到佢身邊冇任何女性朋友?
咁樣繼續落去好犯賤 但係我又冇資格話你
你有冇諗過見到面唔攬唔錫唔拖 話俾佢知呢啲野你只係會對男朋友一個人咁做?

係超犯賤 重點係我完全猜唔透佢究竟對我係點
純粹玩我?定真係覺得我比唔到安全感佢?
我今日都無覆佢 想抽下身
等下次見我會試下咁做 不過佢會暴力對待
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞