[DW13Champion]馬季唞暑討論區暨歡送長進夏蛇波蛇區暨新手入坑賽馬討論區

904 回覆
7 Like 0 Dislike
輕鬆贏
屌 enable騎兩野已經彈甩
掂啊
唞暑po推唔爆
訪問仲話隻馬實力好強 最尾果場話得七八成馬 快步速得佢一隻番到黎 可能隻馬好鬥心 跑盡左
果場冇記錯破班際 贏日日精彩常感恩
都唔知佢點操馬 成個馬房咁多傷病馬 仲勁過大摩
唔信japan同防爆裝束埋到佢身
坐穩應該3連
睇下日本隊其他幾隻+岳伯仁其他幾隻肯唔肯出攬炒戰術
印象中咸成啲馬已經好少快跳
最大對手係Japan 啦 連Racing Post 都話佢 係三歲最top 去到凱旋門仲有負磅優勢

日本隊就算啦 好嘅馬去到永遠比騎師嘅發揮所限制
如果神業係凱旋門搵陳蛇騎+係唔係都大逃會唔會都好過川田
老實講神業對住堆電兔 日本隊最冇勝算就係佢
用唔用川田 輸嘅機會都好大

Btw 陳Sir嘅 放頭實力係勁過川田嘅 因為印象中佢只係識大逃
mytvsuper真係打包撬哂方蛇積奇文東
理論達人方駿暉:著名馬評人「方Sir」方駿暉原名劉志強,1989年由中學老師轉戰馬圈寫馬經,評馬之餘還喜歡講如何理性參與這個遊戲,順道講出人生道理。希望馬迷懂得獨立思考,分析賽事,不可以孤注一擲,指跑馬講「機率」--命中率+賠率+注碼,一定要量力而為。方Sir擅長以步速、賽績統計等科學方法分析賽事形勢,其中研究賽馬理論包括「馬房變倍器」、「群駒密攏、不能作準」、「單打獨鬥,賽績優秀」與「同日同程時間比較」等,向馬迷提供貼士及解讀賽績!
劉志強
劉業強
劉志榮

三個都係仆街
聽日有一水歐洲PP到
淒涼佬有隻紙上賽績幾靚既馬
雅士谷輸俾japan七個半馬位跑第四
不過上手係高仕登
Private Secretary?
咩黎

照-10磅應該係嘅
嗰匹應該係名父巴魯
根據報導 神業前兩日到咗法國
果隻名父巴魯,神業前幾日已經到左法國
名父巴魯同神業件衫又真係好似
幾期待神業喺福伊錦標跑成點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞