[DW13Champion]馬季唞暑討論區暨歡送長進夏蛇波蛇區暨新手入坑賽馬討論區

904 回覆
7 Like 0 Dislike
小組於七月十二日星期五向練馬師霍利時及一名馬主/馬會會員查詢有關該名馬主就他與霍利時於七月十日星期三互通之文字訊息所提出的投訴。小組認為不適宜公開該名馬主的姓名。聽取了雙方的證供後,小組裁定,儘管霍利時發出的文字訊息不含侮辱性或威脅性字句,但無論如何,當中部分遣詞用字並不恰當。小組告誡霍利時,他須確保時刻保持馬會持牌練馬師應有的專業操守。

霍清係咪諗住唔玩
小組於七月十二日星期五向練馬師霍利時及一名馬主/馬會會員查詢有關該名馬主就他與霍利時於七月十日星期三互通之文字訊息所提出的投訴。小組認為不適宜公開該名馬主的姓名。聽取了雙方的證供後,小組裁定,儘管霍利時發出的文字訊息不含侮辱性或威脅性字句,但無論如何,當中部分遣詞用字並不恰當。小組告誡霍利時,他須確保時刻保持馬會持牌練馬師應有的專業操守。

霍清係咪諗住唔玩

Btw英文版係unnecessary
咁係不恰當定係不必要
最近邊系馬 邊隻馬拉倉
ununnecessary 係不必要 即係本來冇必要講 但霍清嬲豬
出奇寶十一號拉去老苗度 關事
留名
一日陳蛇粉絲
下季迷薛迷杜迷十三迷肥
迷陳
估下佢下季尾減幾多磅
我先 -7
Dw 殺晒 第一季就贏
下季影都沒埋退休啦比人屌到罷工
六爺想爭冠軍唔該教好自己個徒弟先
留意返牙蔡有成堆未跑過/用得少既PPG
仲未計黎緊啲派斯貨
屌你老母信心保證常感恩可以place都冇
點賭呀 你贏唔到冠軍練馬師破唔到紀錄關我撚事咩
咁佢講過真係75W
After getting the call up from champion Australian trainer Chris Waller to ride Down Under, Teetan will also represent Hong Kong in the World All-Star Jockey Series in Japan in August – adding further recognition to his outstanding season.

俾日本仔睇下咩叫大外一氣
兩個月陳蛇粉絲
即係你要去到9月15號
黃金船個仔Satono Gold贏左新馬戰
https://www.youtube.com/watch?v=TkxJf7yW4xc
武豐話佢最後一段隔離就跑過佢先認真跑兩步,唔知係咪好事
下季將會係13嘅天下
期待13會有咩好馬
志在四方
全才 運才其中一隻會去十三掛 軍系新馬會去十三 收到風
大摩去盡哂 但亞蔡仲有十幾隻出都冇出過既PPG 季尾黎黎去去都係好利運來 友瑩囍 志同道合 下季批新馬又掃三十場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞