[DW13Champion]馬季唞暑討論區暨歡送長進夏蛇波蛇區暨新手入坑賽馬討論區

904 回覆
7 Like 0 Dislike
冇 今年油王冇三歲馬接到班跑哩半路程 老嗰堆退晒
退就冇退好多 紅寶果場大勝番黎 係唔知點解會內閃 輸果年隻馬點都好過佢衛冕果年 最諗唔明係點解咁唔受戴圖理騎佢
本來Masar係最大希望,可惜
實力好有機會喺獅子之上,但係競賽命運就好唔同
因為紅寶馬少所以冇發現到內閃問題 凱旋門馬多加檔位唔好就瀨嘢
獅子唔到2400姐 2000最重要果幾場都掃哂 冠軍錦標唔係讓路 神偷都唔係咁易贏
但就算贏唔到猛獅 都唔會得一場一級賽咁少 上年打吡班馬一d都唔水
直路初果段衝得幾勁 一騎就要拉另一邊 去到最尾都係咁 慘到 要睇下成全寶得唔得三連
其實大家齊心嘅係可以搞掂佢嘅 就要睇大家點樣用合作戰術去贏Enable
反而係第二年甩晒色但係爆到
佢跑,杏目先唔跑
between好好瑪應該去跑返場凱旋門當創下香港賽馬史新一頁都好
話唔定先過某啲日本代表返嚟
入唔入選都係問題
假假地都有個2400 G3喺手
勁過大把兔仔啦,真係想跑應該入到選
果年多名利都想睇佢去跑下 跑杜拜果場一d都唔失禮 仲要係g1賽績
好好瑪去跑 應該唔會輸好遠 何妖同幕後幾熟 加法國佢都應該幾熟地頭 係大機會過多名利去既 但只係冇g1實績支持 馬主都唔會想遠征
幾鍾意好好瑪
enable報左國際錦標同約克橡樹
跑後面嗰場既話係食硬
正因為咁先好大機會跑前面嗰場
一嚟馬主贊助賽事
二嚟「讓路」畀同馬房嗰幾匹尤其係Anapurna
可以一再回味ge一場馬 好精彩
不過睇賽後訪問其實有機會直行凱旋門
琴日鬥到終點先險勝 用咗咁多應該休息嘅
勁皇子得番19分
牙蔡肯肯定會諗方法搾一場出黎先退
馬女都似唔多搏得,可能9月搵場g2 g3行下就去凱旋門
大摩咁多新子彈
呢句已經講左成年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞