[DW13Champion]馬季唞暑討論區暨歡送長進夏蛇波蛇區暨新手入坑賽馬討論區

904 回覆
7 Like 0 Dislike
全同蔡d馬路線太近其實唔易埋到六爺身
仲要潘田甚至我的國都會搵六爺比馬
https://m.youtube.com/watch?v=gLn7UOw-tF8
原來遲啲有套戲講Michelle Payne
唔知香港有冇得睇
老豆: 日本
囝囝: 大競賽場
4 Confirmed For Darley Yorkshire Oaks
Enable Frenkie Dettori
Lah Ti Dar William Buick
Magical Ryan Moore
South Sea Pearl Seamie Heffernan
睇嚟會喺紅寶錦標見到
Anapurna 鬥 Star Catcher 了
高仕登大戰惡霸仁
リスグラシューが、10月26日にオーストラリアのムーニーバレー競馬場で行われるG1、コックスプレート(芝2040メートル)に、
重賞3連勝中のメールドグラース(牡4、清水久)は豪G1・コーフィールドC(10月19日、コーフィールド競馬場・芝2400メートル)に挑戦するなとがキャロットクラブのホームページで発表された。

日本馬參戰覺士盾+考菲爾德盃
雍容白荷終於去澳洲覺士盾
另外個匹狀態咁好 只係驚2400會唔會太長
https://news.sp.netkeiba.com/?pid=news_view&no=159211
防爆裝束去凱旋門都唔好叫川田騎啦
唔放心重要賽事比日本騎師策騎
去邊度搵個冇大馬房大馬主既鬼佬騎
2014織女星 川田神級發揮
我拉
莫艾誠係咪話想騎神業
最有可能嘅應該係佢 QATAR 同蘇萊應該冇馬跑凱旋門
或者日本馬主可以早啲book 定神蘇 今年AGA KHAN 堆馬都係好一般 可能會放佢走出去騎
再唔係可以搵一位係歐洲表現比川田好既亞洲新星,個名叫Vincent Ho
我諗要睇埋迪雅卓
如果愛爾蘭冠軍錦標跑得好
而決定去凱旋門 可能就騎迪雅卓
隻馬擺明有貨賣 條撚樣fing到出十幾廿疊追
隻野賣左俾日本人架
不過睇內文似係仲留喺岳伯仁度練?
https://www.racingpost.com/profile/horse/2655934/amarena/form
呢咪呢隻馬既馬主
係的話應該係單純換手,冇話要轉去邊度跑?
乜 Broome 轉咗手咩?
第一屆 TG賽馬之王競猜聯賽

規則:
🐎參加費用:150作獎金pool
冠軍獎金50%亞軍30%季軍20%(另收10行政費)
(報名及得獎用馬會ac)

🐎投注種類:
1. 獨贏win
2. 位置place
3. 連贏
4. 位置q

🐎起手金額10k作模擬投注
,每個賽馬日只限5注,賠率無限制, 注碼上限1000,下限200。若該日無投注, 當棄權論, 自動扣200。

🐎投注時間:
星期三賽馬日M17:00
星期六日賽馬日:AM 10:30
其他日子:開賽前2小時
以上係最遲交心水時間
提早2日交比我地都得
取消即場原因有2
我地要一次過record達到公平原則
同埋唔比人看即場賠率決定 提升難度

預計:
正式開始:1/9 結算日:15/9

報名: (24/8 PM 13:00截止and抽簽)
https://forms.gle/3qPzqeNqBVdPZuqz5

我地會開1組(甲)
人數過多會開放每組30人上限
有個日本人入股做左broome既共同馬主
(應該係coolmore嗰三個人再加埋佢個名)
然後條友同國寶非常老友
點名要佢騎broome跑凱旋門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞