被打麥先生:如果我還手,件事會唔知發展成點

725 回覆
6521 Like 65 Dislike
人在做,天在看。邊個先至係施暴者?全香港人都有眼睇。
係打人呀叔,定係被打的麥生?
不過,都要自己防衛,唔係企喺度比人打唔擋,會死人ga !!!
Find a lawyer, Claim him for compensation. 5 million hkd.
唔還手 先係高招
Find a lawyer, Claim him for compensation. 5 million hkd.
仲要型到本身好有能力打柒條友都唔打,呢D浪漫連登仔真係識條鐵
講到咁威淨係制服唔還手咁厲害,唔岩下次你自己出去試下
呢d係高難道動作
我就一定做唔到
唔打算還拖請閃避/ 走佬
麥生,請受小弟一拜。
繼續吹奏囉
學生哥睇完真係企定定比人打
真係多謝你
佢目的唔係要拎勇武派支持
但佢已經引起左好多中立,和理非派嘅人反思
面對藍恥廢佬威脅係唔係應該繼續和理非任人魚肉
因為唔係人人都可以食個肥撚10幾拳仲有命企係到
定係要保護自己
🎂🎂🎂
屌,成班友咁鍾意話人地唔反擊尋晚唔撚見你地係油塘。
呢位哥仔選擇比人任打,係要證明比人睇藍屍係幾暴力無理,唔還手既人都照打。
當然唔建議其他老弱瘦撚學佢,一陣比人打撚死左變烈士。
而家起碼告到條肥撚單方面襲擊,如果比人告歐鬥自己都會麻煩好多。
呢D奶共狗既片唔睇都罷啦
堅持要做人肉沙包, 難聽D 講即係自己攞黎
當今世上冇一條差佬有佢萬分之一咁堅,,full gear 嘅警犬講兩句都跳晒制,癲狗一樣
面對藍恥廢佬威脅係唔係應該繼續和理非任人魚肉
^
企定定比人打都唔係任人魚肉
暈左兩下都仲要走埋去比佢打
係咩玩法?
堅持可以拎光環
但傷既係自己
條肥撚打到驚,打極都企喺佢前面,後尾亂鬧人亂飛野就係佢驚既表現
打人既人梗係望個拳可以起到震懾力,打到人驚
點知打極仲企喺佢面前而面容不改,打人果個一定即時不知所措
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞