被打麥先生:如果我還手,件事會唔知發展成點

725 回覆
6521 Like 65 Dislike
守連儂牆係示威?
我淨係知打完黑警會告晒兩邊
藍絲有咁多人見一個打一個你同藍絲有咩分別
唔係要人打不還手,但係唔該對準政權,你打幾多個藍絲都唔會爭取到五大訴求
你哋話人咁樣受傷唔值
咁有人上擂台打拳,打到傷哂又值?
當然最好就閃同檔,還手就真係最笨,為咗1條藍絲而要去坐監先係最on9
要光環唔要命仔?
tvb真係食撚屎
單機啦 ,屈 Sir
又真!咁多人都唔幫手
差佬要屈你就點都得
話佢用塊面撞肥佬隻手
吹呀?
大家去搵方法告條灰衫肥佬
佢呢個行為唔值得效法
但俾啲尊重,每個人都有自己對事件嘅處理方法
佢無鼓吹叫每個人都跟佢,做乜佢做自己覺得正確嘅事要捱鬧
批評容易尊重難啊
唔俾人牙齒健康咩
嘥時間啦你,畀人告定畀人打到受傷、甚至有生命危險,呢兩樣你都唔識揀?源頭係有人打人呀,講咩嘢警察唔執法姐?一樣還一樣啦好無?

對唔住啦,咁我情願唔做你所謂嘅「自己人」,同白痴為伍對我而言係一種侮辱。
夠鐘巡樓啦
依家某d言論係鼓吹緊 唔出聲就遲
呢3張圖整得好好
繼續宣傳下,我推你原post
無人叫/逼你還手,只係想你保護自己,搵手臂擋

除非條仆街話自己係狗,你擋係拒捕先算
多謝你
勁!「直播」油尖旺區議會抗議葉傲冬主席否決討論《逃犯條例》修訂議案
https://lih.kg/1306366

鬧七保皇黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞