‎‎PS4機主討論區(26) 慘中背刺...

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
諗緊呢個月出部PS4 pro
自己又中意玩fifa
係咪等佢月底個bundle會抵買啲?
岩岩早兩日特價完

【限時三天 買機優惠】PS4全型號 <9月6日 – 8日> 快閃減價:
▪️「PS4 1TB」售$1980 (-$500) /
▪️「PS4 Pro 1TB」售$2680 (-$500) /
▪️新品「PS4 Pro God of War / Horizon Zero Dawn: Complete Edition Bundle」售$2880 (-$300)

🐾召喚獵人朋友出機:PS4《Monster Hunter World: Iceborne》同日推出❗️大熱遊戲🔥期待推出:《FIFA 20》(9月27日)﹑《Call of Duty: Modern Warfare》(10月25日)﹑《Death Stranding》(11月8日)
係我黎
玩番ff8都係咁爽
搞到想玩埋ff9,之前爆過2次,1次漢化
8hd俾人屌到仆街喎
Detroit : Become Human終於打爆左第一次
Marcus革命成功
同香港個現實好似
好有代入感

幾時會再有
20年畫面算幾好啦,百幾蚊
我和理非,比人殺死哂
證明左膠冇用
Btw , 白金應該唔難
但100%全部選擇開晒就有啲難度
我2周目,盃90%左右。。。放棄,無得飛劇情
劇情唔太悶ge
選擇果D應該可以中間cut入去玩?
要由中間點玩到尾先改到,
例如connor 全死呢啲好麻煩,接近重玩
btw 和理非睇民意嘅啫
夠多人就感化到總統放過人造人
暑假到依家特價咗三次架啦
動漫節、八月特價同mhwi 推出優惠
開對話選項係咪可以由中間開始玩?
等吓啦,應該好快又減
Sony不知幾想清貨
想直接去鋪放機 但google出得1間Gxxxmxx
第一次放機有咩要注意?
故事圖有save point揀,不過某d杯真係要由頭玩咁濟
淨係connor全死已經要3-4個鐘
加埋應該同由頭到尾玩2次個時間差唔多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞