‎‎PS4機主討論區(26) 慘中背刺...

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
sony個動漫節 ps4 pro 升級計劃 係點玩? 舊機一律800回收定800再加機價?
等ps5算
咁又係 下年尾
如果向下支援ps4既game我會換
到時先算啦 其實都少打機
各位巴打用緊咩耳機?
想問Sony 自家既0080。
今年無 show girl 活動?
想問ps5 係咪9成都唔會直接比 ssd ?
應該唔會咁好死唔sony?

想而家買住隻ssd 用到ps5
咩都唔睇 淨識瞎反真可悲

機都未出就反

https://www.omgtw.com/article/69143
PS4 向下唔到係因為PS3 個開發系統別機一格
變左要用模擬器
今次我信罪大架
Inside值唔值$155買,見佢好高分
部舊版PS4 打左柴,而家買PS4 Pro 嘅話去邊度買好?
動漫節
如果抽到pro減價就買pro
抽唔到就換ssd算
GTA 6出先換ps5都未遲
我係為莎木3先買ps3 點知買完都等左2年半
ps4
諗着買個headset ps4/netflix之類用,出去試過下覺得arctis 7幾舒服,有無巴打用緊覺得點
或者差唔多價位有咩其他好選擇,我就唔打fps嗰啲嘅,最緊要穩定,音質正常就得
上PSN無左試玩?
大家有冇遇過某一隻game耐唔耐一開就彈34878-0呢個code?其他game完全冇問題 得隻fifa係咁 熄機隔一陣再開都冇用 搞到要重裝先玩到 但約莫半個月又黎過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞