‎‎PS4機主討論區(26) 慘中背刺...

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
冇GTA 6唔換
部電視同mon都仲係1080p 如果買ps5就要買埋4k mon 又大出血
8K 啦仲4K
8k片咋嘛
到時d人樣,要整到粒鼻屎都睇到
backwards compatible with PS4 games
https://s.famitsu.com/news/201910/08184762.html

ハードウェア概要

コンソールゲーム機本体

・超高速アクセスが可能なカスタムSSD搭載
・AMD社製カスタムチップ搭載
・CPU: x86-64-AMD Ryzen “Zen2", 8 cores/16 threads
・GPU: AMD Radeon™ RDNA (Radeon DNA) -based graphics engine
・3Dオーディオ処理専用ユニット
・ゲームにおいて最大8K解像度出力まで対応
・PlayStation 4タイトルとの互換性実現に向けた設計
・PlayStation VR対応
8k 有冇30fps
普及先買
第一水通常有問題
我應該會狗衝(如果冇俾人炒起又買到嘅話)
好難炒唔起
如果通宵開賣,應該要排幾日
既然唔怕第一水,去Amazon買日/美版仲好
有無人連唔到上psn搞到更新唔到
等鍾意嘅限定機算
新手掣用USB-C
索尼互動娛樂(SIE)總裁兼執行長吉姆‧萊恩(Jim Ryan)今(8)日透過 PlayStation 官方部落格宣布,研發中的下一代 PlayStation 主機將正式定名為「PlayStation 5(PS5)」,並預定於 2020 年年底上市。
公佈PS5其實係咪間接話俾人知
Last of us2有PS5版?
2020年頭出PS4,年尾出PS5
PS5 可以玩PS4 GAME 之前已經宣報過
向下兼容PS4 game
分分鐘gta6 都係咁玩法
出完ps4 版再出ps5 版
咁下年出d大作忍得嘅都忍下手先
係未用返而家知acc就得 定又要比錢
向下兼容應該係可以原碟直入玩喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞