‎‎PS4機主討論區(26) 慘中背刺...

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
The Last of Us Part II Release Date and Edition Leak
核彈
放PS4 Pro 1TB 黑
新淨,2年前買
帶價PM

https://t.me/HKABC
邊度幾錢?
部舊厚機壞左唔知買新機定二手好
靜係用電腦moon玩fifa nba係咪買slim都冇乜分別
咁收部2手好過啦 得用slim玩fifa都ok既
幾個月前就有消息話TLOU2同Ghost of Tushima都係20年前半年會出
不過係真都大獲,點玩得切
玩小島個隻應該夠玩到2月
買pro定slim好?主力玩FIFA
FIFA嘅話slim都夠,如果想玩埋其他大作嘅最好pro,冇4k都得,fps個啲都會高啲
巴打
想問Ps4 㩒兩下share 掣拍嘅片
只可以係ps4睇返?
無得電話電腦睇?

斷估唔會只可以連左ac 同插usb先拎到掛?
Ghost of Tushima 應該出唔切啦
係估唔到小島仲會快過TLOU part 2
巴打
想問Ps4 㩒兩下share 掣拍嘅片
只可以係ps4睇返?
無得電話電腦睇?

斷估唔會只可以連左ac 同插usb先拎到掛?

冇錯呀
睇完Q&A 都唔明明明應該做岩哂野
我個帳號買左數位版Fifa, 已經下載完
之後俾左個id 個fd, 佢set 左我個帳號做常用PS4
之後下載左Fifa
大家都下載完fifa 之後,
佢用番佢個id 登入,但fifa logo 顯示有鎖同埋冇左倒數
係咪因為預購問題,定係我冇ps plus 問題呢?
定係其他問題有冇巴打可解答thanks
我真係唔明REMOTE PLAY個原理
係自己屋企試就WORK,但一去其他地方就唔得
全部都係用WIFI,開住待命MODE,SET咗搖距開機
登入嗰個AC有冇SET部機係常用?
如果我想玩mhw, 但我無原版mhw, 我直接買mhwi係咪包埋? 定mhwi只係個dlc要買埋原版先有?
如果係碟版MHWI係包埋原版(約$380)

電子版你冇原版係唔會俾你就咁買DLC
所以你買到嘅MHWI會係原版+DLC($468)
sorry 講錯
純DLC係可以就咁買($313)
原版+DLC係$468
悶到買FF9玩
The Last of Us Part II 2.21.20
https://www.youtube.com/watch?v=II5UsqP2JAk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞