‎‎PS4機主討論區(26) 慘中背刺...

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
想問如果買EDF5連季票可唔可以share晒兩部機?
想問下隻mhw係同fd share
咁dlc各自買o唔ok?會唔會以為我無主體game?
但我係用自己account玩 有自己獎盃的
72靜啲
有無人PC 用REMOTE PLAY LOGIN唔到
但我MACBOOK又用到
想問下ps4有冇類似火紋既戰棋gane玩
除左機戰根本係無雙黎
以我經驗season pass 可share,
但送既skin, or in game 買既item 無得share
但係我dlc唔想share 想分開買
係驚主體既野會唔會唔見哂?
你個psn id 無買過本體就唔好買DLC.
咁大獲 要點搞好?
一定要再買隻game?
因為本體係A帳號買 我入佢ac down 再登出 用返自己ac玩
宜家佢唔想買dlc 但我想用我b ac買 咁就唔洗煩到佢
岩岩買左ps4
極速買左6隻game
灘開先知原來自己買既都係d過關/冒險game,要玩好耐先爆果d

有無d好似fifa呢d咁,得閒開出黎打10-20mins就ok既game推介?
唔係運動既都得
rocket league
格鬥game啱?But巴打要買game快手 ,聽日完暑假優惠
邊隻推介?🙏🙏咩game都得
邊度訂fifa 20好
想問點解部機set晒hk,但去store都係uk區?
最近醒起SpiderMan DLC未玩
開返機玩咗一日
第二日就開唔到機
着咗2秒藍燈就自己熄咗機
再撳開機掣都冇反應
大家知唔知咩問題?
整嘅話有冇邊到推介?
買PS4 SLIM好定PS4 PRO好
古惑狼賽車 ,apex legend
得閒開出黎玩. 都係不外乎幾種, 大多數都特價中

格鬥: 龍珠fightet z, 火影 ,marvel vs capcom, injustice

賽車: the crew 2, 古惑狼

運動: wwe, nba2k, 如鐘意玩ea運動game, 建議你買ea access, 200幾一年, 免費玩一D game ( fifa, madden NFL, UFC等)
請問初代ps move手掣既叉電座仲有無得賣
可以係咩鋪頭搵
2手就SLIME
1手就PRO
下,咪仲平過一隻fifa?
講漏咗係玩返上年度 如依家可免費玩fifa19,ufc 3 .... 新當然要買, 買新有9折
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞