‎‎PS4機主討論區(26) 慘中背刺...

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
汪達與巨像
成個流程係搵路->打巨像,打法偏向關卡解謎,打得快唔快睇你知唔知點打

The last guardian
冒險解謎game,自動save,可以隨時開嚟玩
邊6隻?
笑左,隨時save
咁隻隻game都可以每日打10分鐘
我玩機戰都可以
想問一樣野好耐

我用手機同 網頁版pa store都比唔到錢好耐,起碼兩年,
次次都係開ps4先比到錢買game買會員

係要點搞?
2020東京奧運會 都算新網上幾多人排,毒撚都唔怕冇得玩 乒乓球 沙灘排球 網球 籃球 我都覺得幾好玩,面可以自訂做到好細緻,雖然有D偏向卡通,但我覺得女女都做得幾靚

Tricky Towers 雖然曾經免費,而家上網有好難排到人 但真心覺得好玩,差不多玩咗100小時 如果有朋友好推介你玩呢隻!
奇怪既係,如果係plus個d免費野,又比我「付款」成功
係咪你個PSN ACC SET左UK地區阿
PS STORE 夏日減價你地買咗咩驚?

我買左日本馬立松
同Dishornored 1
二之國,龍珠z dlc,dirt 4
EDF!
隻game一個解謎位當係一關既話,每過一關有自動save
解謎用幾分鐘至十幾分鐘不等
爆機用10粒鐘左右
符合到上面絲打既要求
btw可以既話我都想推薦機戰俾寺田賺多d奶粉錢
想問我部ps4 冇位可以點做
冇買
之前六月大減價嗰期買落嘅game都未爆
有啲仲未dl嚟玩
有九折code買咗好多game
東京幻都ex+, 墮落軍團叛亂之火, DMC4, 人中之龍0, 光明之響, 汐, 鯉koi, 尼爾, 逆轉裁判123, heavy rain, beyond two souls
逆轉裁判123 有中文update 未??
Del驚
今日有 但好似語音都跟住一齊變做國語
"異議あり!" -> "Yiyi!(異議)"

https://www.youtube.com/watch?v=lvpBihOF8PM
ps vr賣之前有冇咩設定/資料 要清除/reset左先
加 Ext HDD
想買PRO 錯過左前幾日限時優惠 係咪要等下次
屋企位置問題
大家會prefer駁
4K電視+wifi

144Hz電腦moon+Lan線
summer 特價完咗?
刺客奧德賽嘅對話選項重唔重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞