‎‎PS4機主討論區(26) 慘中背刺...

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
應該3.5問題,用apple耳筒插一定vv聲
其他唔知
想問下買嘢時彈咗個(WC-40382-7)話資料無效
可以點做
你買咩垃圾可以買10隻都唔過500
horizon zero dawn , $80
god of war 3 , $20
sleeping dog , $30
uncharted collection, $25
assassin creed collection, $70
dishonor, $30
watching dog, $30
evil within, $40
tomb raider, $40
God of war ,$130

想問閣下呢d係咪垃圾$500蚊都唔撚駛呀. 仲未計用8/9折code
仲有呢d都未算係最低價個陣買
thx ching 但係我已經試過其他牌子嘅耳筒都唔得 係咪要換pro?
其實都唔算垃圾既d game 係個價垃圾價姐
PS store 有時真係好撚抵, 買10隻game 都唔過500 買買下依家已過百隻, 再買外置碟黎儲 真係可玩成世
你買咩垃圾可以買10隻都唔過500
horizon zero dawn , $80
god of war 3 , $20
sleeping dog , $30
uncharted collection, $25
assassin creed collection, $70
dishonor, $30
watching dog, $30
evil within, $40
tomb raider, $40
God of war ,$130

想問閣下呢d係咪垃圾$500蚊都唔撚駛呀. 仲未計用8/9折code
仲有呢d都未算係最低價個陣買

Gow3 $0
Ass $40
最後拆開左個手制整 可以連返但宜家個叉電位壞左
有冇巴打整過
而家玩mhw load場load到燥底
想買隻ssd 大家有咩ssd推介
team l5 lite 我用緊呢隻 369蚊 480gb 平平地幾好 本身ps4隻hdd就放左起pc用
係 但記得backup save 再起官網dl返個patch安落ssd
成個過程1個鐘內攪掂啦
好悶,最近無野玩
買舊game。
見farcry 5咁抵屌($84),買左。
雖然都知伏game
玩左3分1,放棄

白金左ff8....諗住買ff9,ff7...
其實特價買左魔龍皇冠,爆左2個人普通,又悶到放棄了
想請教下有關網絡嘅問題:
最近開始用pccw 2x1000m, 新線直接由modem 插PS4 pro, 但下載上傳速度都係得8/90mb 左右(之前經router 插線都有成2/300b),係咪正常情況?定係要問pccw??
再之前係爆dq11,白金二之國。。。
刷裝game
重複度好高
香草社都係odin sphere最好
奧丁玩到第2人第6章無玩
PS4又特價
Kingdom hearts 3玩左未?
伊蘇8?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞