‎‎PS4機主討論區(26) 慘中背刺...

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
仲要頭一水唔多唔少都有問題
第1水真係打死都唔好買
ps4已經中過大伏

彈碟都話可以閹左佢, 連個power制都會出事
玩玩下會自己入待命/熄埋機
我最近個dark souls 3 save就係咁corrupt左 怒到痴線

btw, 頂唔順想買部slim頂住先, 依家最平係咪動漫節?
開關制一樣可以閹
我部初代都閹左,用手制開機
買電子野出唔出事睇人品
PS3Xbox360到依家PS4我代代主機都買第一水
咩死亡籃燈自動熄機未試過,係中過360死亡3紅
咁我圍內班fd應該人品太差

得一個冇中ps4自動熄機
360 3紅平均個個中一次(我中過3次)
Ps4個個都中彈碟
冇機既 買PRO或SLIM唔洗等PS5
當你2020年尾出FIX BUG一年半載..
等獨佔GAME又一年半載
部PS4 最少可以玩多兩年
想買個headphone等夜晚打機唔好嘈到屋企人
想問下sony自己出果隻好唔好?
等ps5 先買
街鋪一定仲有500gb款 但買左返去一定換ssd先 本身隻hdd拎左去比pc用
早兩個月落街鋪買埋PS 4 HITS套裝機添
除左size而家真係唔會考慮買slim pro都已經做到2580
巴打你有無買到? 好唔好用
我都諗緊邊隻無線既headset好用
我諗1700 1800都有啦 我2年幾前買都2000 唔會一d都唔減掛
razer 隻 nari 我之前睇左好耐好似唔錯咁 最平隻essential其實都抵玩 好似sony隻gold
依家睇中咗隻arctis pro 因為我好怕好重
見好多巴打都話唔錯
揾日去試下
兩千幾蚊 對於我黎講太貴 我自己預1000左右
公佈左 pro 減800 蚊優惠
hyperx cloud flight
抽唔中
頂~ 咁都中
唔中 雖然都唔諗住換
中左~ 部第一代 ps4 又無事, 我部 TV 又唔係 4K, 只不過改善到行 1080p frame, 但咁又無啦啦俾 $2,400
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞