‎‎PS4機主討論區(26) 慘中背刺...

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
https://youtu.be/e6KapXE9dKo

PS5 8千
提前愚人節笑話
8000換鬼買? IPHONE價
藍店買左幾錢?
如果support到所冇keyboard mouse都可以考慮下 8k
4-5千都大把人屌鬼,點賣8千
有冇機會普通版5000 4k 30fps, pro版8000 4k 60fps hdr 之類
個plus可唔可以送多一隻
兩隻都好似好流咁
送多隻流既比你
去報個價先
sony ps3 已經中過一次伏
部機賣太貴差啲比xbox搶哂market
冇可能會再推高價機
分幾個版咪得
普通4-5000
Pro版8000

大把人會買pro
ps4 連只係差幾百蚊既slim 同pro ,都係slim 好賣好多,唔覺$8000 既機會好多人買
連登睇就個個pro+ssd, slim 狗也不屌
但一般人多數係price oriented
只麻香港好特別
外國大部份地區都係slim 好賣過pro 好多
我當時都係買左slim 其實都ok啦 可能你會話咩fps低 lag 但我so far又唔大影響 換埋ssd後順左好多 當然比我揀返會買pro 但slim其實冇講得垃圾
兩部都有表示
有d game有比下
Slim 版表示可以用垃圾黎形容

例如Fifa 同apex
連登睇就個個pro+ssd, slim 狗也不屌
但一般人多數係price oriented
只麻香港好特別
外國大部份地區都係slim 好賣過pro 好多
我當時都係買左slim 其實都ok啦 可能你會話咩fps低 lag 但我so far又唔大影響 換埋ssd後順左好多 當然比我揀返會買pro 但slim其實冇講得垃圾
兩部都有表示
有d game有比較之下
Slim 版表現可以用垃圾黎形容

例如Fifa 同apex
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞