‎‎PS4機主討論區(26) 慘中背刺...

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
爽 black ops 4一定無得輸
星戰2邊到爽 bf主打寫實唔岩爽ge風格
Bf5 寫條毛咩
個個都gogogo嫁啦今集

至多拎支狙camp下山頭
咁你解釋下星戰2點爽先?
戰地我玩到4無玩 即係中國個集
我反而幾鐘意3 就算過左咁耐都好撚正
但bf唔會歸納到爽先 無論邊集都係咁話
一場打咁撚耐佢主打戰爭
Cod個啲就真係爽啦 細圖 節奏快
落樓下買就得100坐轉車入埋場都無埋
今次個plus會唔會過分咗少少
無GAMES好玩

搞到想買SWITCH
有錢咪買囉,兩部機都無乜衝突嘅

不過要肯定有一定數量嘅GAME啱自己玩先好買,好多人買完玩兩玩都封塵
同埋唔知點解SWITCH啲GAME好似都幾貴
有game啱玩就買 唔洗成日分咩陣營
老老實實都唔知有咩好分
想玩老任d game都係焗食部switch
係,想玩火紋佢又出咗部慳電版搞到我想買
我都係
高質戰旗類真係買少見少
其實好少GAMES岩玩
DQ11S
ZELDA咁LO
要玩party game一定要switch
我毒撚玩單機
單機都好多正game玩

火紋
黎緊重有星際鎖鏈

講真呢兩個月ps4真係冇咩岩玩
已買卷換咗 薩爾達,Marvel 同星際鎖鏈慢慢煲
張野真心抵玩
不過佢日服星際鎖鏈之前睇官網好似冇寫有中文
我淆底都係等實體算
有寫中文 卷有得買埋新game係幾抵屌
行左高登成個鐘。大量鋪擺緊2680 2580 。2480都有一間半間。點知一買佢話要跟配件買。hdmi線/ps4風扇機座。350蚊個。
問佢係咪全部都要。佢答係。問佢藍店呢?佢話全部都要。

結果我去藍店買。完全無呢件事。真係各位巴打買機小心啲。呃人錢既鋪頭到到都有
新手入阬PS4
想買1年plus 會藉
不過聽講官員啱啱加咗價
想問下見到game shop有賣實體卡係咪會平d?
平過$308就買啦
268嗰陣大家係12個月送2/送3/7折/8折先買

自己比較返加價後同買卡幾錢
仁王六折想買了
無game玩,又開ds3刷新周目
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞