(心情+治病紀錄)肺部確診了淋巴瘤的我

1001 回覆
316 Like 8 Dislike
應該就未死既😂😂
好多野話唔埋既
人總有一死
絲打你要加油呀 以後既人生仲有好長 唔好放棄
我太約都知邊個
我會加油💪🏻
好!
同香港人一齊走下去❤️
絲打加油
家人都中咗同一病,康復中
希望大家都大步擸過
我老母都差唔多
但係佢係條頸
排緊期去analysis個瘤係 良定惡

之後佢本身有情緒病
我本身又係個種唔中意同屋企人講多句嘅典型衰仔
我都唔知可以做啲乜

請問下呢d應該睇咩科?
學下點表達自己
多啲關心下佢
慢慢改變大家既溝通方法
絲打叻豬!加油呀!
最近都收到啲朋友仔TG我,都話睇到我既post!
好希望再可以集中分享一下經歷,開定左個facebook page專門紀錄患病既一點一滴!

希望我既失憶症唔好咁嚴重,同埋拖延症改一改,應該都可以分享一下,堅持一日一更。

有興趣既都可以睇下!wakakaka

https://www.facebook.com/優雅的小小人生遇上淋巴癌-101039348008596/
請問點解要電療既?因為化療清唔哂?
絲打撐住 你同香港一樣都一定會無事好返的!
係呀 條頸仲有啲淋巴結節
通常到IIB期都會加埋個術後電療
會 一齊同香港好番💪🏻
食多d堅果類嘅食物 唔好太在意個瘤嘅存在 淋巴瘤只係佔全身癌細胞嘅15-20% 其他心情點面對果d比唔到意見 可唔可以堅持到係療程間維持運動同飲食好睇自己
絲打撐住啊! 比個隔空擁抱妳!!
同意 我都唔太理佢
依家放緊病假就日日都抖下玩下hea下
加油呀 堅持先有希望
做左一年免疫治療,隨左開頭縮細左之外,都冇咩進展,甚至有啲位大左少少,有時都覺得頹頹地
唔準頹!
要一齊開心加油💪🏻
想玩想食想做啲咩諗個啲
聽聞開心快樂對某啲細胞都好有益仲可以打低癌細胞
一齊開心一齊玩!
加油💪🏼
宜家開始做番瑜珈,但一做就俾阿sir啪到條大陣,痛左成個幾月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞