(心情+治病紀錄)肺部確診了淋巴瘤的我

1001 回覆
316 Like 8 Dislike
我好多年前頸已經腫左幾粒淋巴結
無理過
加油呀 比心機
樓主重記唔記得我啊,我係之前樓上講過同樣患有霍奇金淋巴癌的巴打,真係好羨慕樓主可以咁快甩難,望番自己重有3次化療未做,做完都已經11月月尾,之後重要等12月照pet scan同做電療,戈種重有排要受的感覺真係好令人無力,有時都不禁埋怨點解醫生要安排12次化療俾我咁多,唸番呢半年每次化療都帶俾我無盡的痛苦,真係好希望可以快d完咗佢唔使再受。。。唔好意思好似拎咗你個post黎放負,但有時屈埋屈埋總想搵個平台發泄,希望樓主唔好介意,祝樓主早日康復
加油💪
Gphone周庭國際戰線打得咁好
依家想發大黎搞 籌旗三球都搞咁耐
呢三百萬就算買到一個國家幫我地出聲都抵到爛啦
係咪想贏嫁
眾籌link : https://gogetfunding.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E7%9C%BE%E5%BF%97%E5%9C%8B%E9%9A%9B%E7%9C%BE%E7%B1%8C%E8%A8%88%E5%8A%83-demosisto-international-campaign-crowdfunding-project/

https://www.facebook.com/200976479994868/posts/2531124750313351?sfns=mo
加油呀絲打 每個人都唔知自己有幾多時間架啦 有咩願望想做就去做
加油啊絲打!陪你戰勝病魔
我明 我真係明
我每次去覆診 醫生係不容拒絕咁安排下一次化療既日子
但我相信我地都捱左咁多次
唔捱埋落去有啲浪費

每次化療我都係帶著100分既恐懼
我都好驚😭

個種又暈又嘔又難受
無人明 醫生唔明 姑娘唔明 屋企人唔明

但你仲有我地一班病友
成班病友都一齊努力緊

你都就快望到條終點嫁喇 乖!

一切加油💪🏻
雖然做唔到乜,但想同你加油
加油

祝安康
早日康復
祝福你!
加油! 祝早日康復
加油呀

加油
加油!
肺癌四期揮手加油
我明打完abvd手都震撚埋
撐住呀要
加油!盡量諗樂觀d
雖然有d廢話

但記得撐住!
大家化療係咪一次比一次辛苦
副作用越來越大?
Take care
支持你
人人唔同既
我覺得其實身體一適應左
係心情一次比一次恐懼
次次都唔同
你都要加油呀!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞