大家點睇當拿隆馬

567 回覆
6 Like 1 Dislike

原來佢18年6月完約,姐係有機免費去蛆

佢經理人好似係伊巴同普巴件麻煩友伊拉奧拿?

拉伊奧拿,自膠

冇經理人,因為未夠18
但今個禮拜佢就18

我反而唔想佢咁快入蛆
一來畀多啲時間等佢練習下,保方未退而入蛆坐板凳好容易生疏
(或者早少少入去可能有保方幫佢成長)
二來呢兩年蛆啲人出出入入,好難同隊友有默契,特別係之後後防老化一係又要大改組

做咩講到實入狙

如果a米放都幾痴線,青訓,潛力icon

唔係18 年完約咩?
17歲已經差唔多2m 手長腳長 反應一流 已經好屈機 只係企位 出擊時機 統領後防能力真係二線水準 但呢啲都係經驗不足原因 天份一流 打多2,3季到啦 一定去到一線頭 依家算一線尾二線頭多

利申:米蘭撚

1線尾正確,唔點進步30歲之前應該都有D睇頭, LOL
簡單如直面接波都係手勢都重要。
用錯手勢易傷之餘仲可能甩手喎

個問題就係你點認為邊個手勢叫正宗咯,如果一個龍門佢有所謂正宗既手勢,動作十分standard,但佢手力指力唔夠,彈跳力唔夠,俾人笠死,接唔實,咁你可唔可以理解佢唔正宗先

淨係講w手點樣接已經叫有個standard la,你手唔夠力,唔係手勢範圍。唔通你手指力弱就教你個姿勢就?場區練習基本功都唔會咁啦
一係無得就,二係易勢。
你話教佢擋?咁係教擋手勢,唔係教接既手勢

你肯講w手,易勢就早d打出黎啦,呢d有技巧性既的而且確對一個龍門好重要,但始終都係引伸一樣野

無其他因素相輔相成,就只會係普通龍門同世界級龍門既分別

無否認要其他因素,只係純講手勢

有一個例子,羅美路,基本功真心差

屌你

中肯
between,阿根廷保方對套好似係自家牌子

拉伊奧拿,自膠

冇經理人,因為未夠18
但今個禮拜佢就18

我反而唔想佢咁快入蛆
二來呢兩年蛆啲人出出入入,好難同隊友有默契,特別係之後後防老化一係又要大改組

做咩講到實入狙

唔係18 年完約咩?

一定續啦,不過肯定有排搞
自問唔太識睇
想問多啲ochoa有咩明顯缺點?

淨係身形同出迎已蝕左一截

拉伊奧拿,自膠

冇經理人,因為未夠18
但今個禮拜佢就18

我反而唔想佢咁快入蛆

做咩講到實入狙

唔係18 年完約咩?

大陸佬收購成功既話人工唔係問題,最驚肥佬從中作梗姐

拉伊奧拿,自膠

冇經理人,因為未夠18
但今個禮拜佢就18

我反而唔想佢咁快入蛆

做咩講到實入狙

唔係18 年完約咩?

大陸佬鬼過乜咁,買左都唔好信10足啦

拉伊奧拿,自膠

冇經理人,因為未夠18
但今個禮拜佢就18

我反而唔想佢咁快入蛆

做咩講到實入狙

唔係18 年完約咩?

唔信都要信,山窮水盡啦
https://youtu.be/8I7muhky5Cg虐待童工實錄

拉素d把握力 如果係祖雲應該大炒左
Btw睇親意甲望到d坐位空曬就冇左個個氣氛
唔係幾投入
利申半個國米撚

咩叫祖雲應該大炒 今季祖記淨係意盃八強打低過米蘭 意超盃同聯賽都輸米蘭

我會理解係祖狗把握力高過拉素咁解姐

呢位巴打心水清

拉伊奧拿,自膠

冇經理人,因為未夠18
但今個禮拜佢就18

我反而唔想佢咁快入蛆

做咩講到實入狙

唔係18 年完約咩?

唔信都要信,山窮水盡啦

入主後唔賣佢搵錢偷笑啦
十年後就有保方級數
十年後就有保方級數

睇定D先啦,個POST一開頭就係講呢樣野

拉伊奧拿,自膠

冇經理人,因為未夠18
但今個禮拜佢就18

我反而唔想佢咁快入蛆

做咩講到實入狙

唔係18 年完約咩?

唔信都要信,山窮水盡啦

入主後唔賣佢搵錢偷笑啦

又要講多次 如果繼續係貝佬話事就實賣 畀大陸佬搞可以搏下

唔緊啦,又有新仔接喇
17歲已經差唔多2m 手長腳長 反應一流 已經好屈機 只係企位 出擊時機 統領後防能力真係二線水準 但呢啲都係經驗不足原因 天份一流 打多2,3季到啦 一定去到一線頭 依家算一線尾二線頭多

卡斯拿斯打到就黎退休d企位重係比人屌緊

卡斯拿斯打到就黎退休d企位重係比人屌緊

由14世盃開始暴露晒出黎
米蘭後防廢都講得出,幾耐冇睇波
除左阿巴迪嘅右邊之後其他三個位都穩陣

由佢地睇衰我地啦, 最好唔理我地, 可能佢地以為米蘭仲係老人院

條友文盲加on9 明明話除左右閘差啲之外其他冇問題 佢竟然話4個有2個廢

自己5p仲屌返人轉頭
以前講開手法正宗同靚一定係雲達沙
雲達沙老咗踢曼聯個期都唔係靠反應但都畀到人穩陣感
如果唔係靠呢樣野點踢到4張野都有貨交

頭先睇番,沙神d片佢接波打波穩到癲。
講番就當然唔止手勢,仲有企位,判斷等等。
當然佢身型都好好

唔識打龍
但vds動作好流暢好靚
唔會怪怪雞雞
長傳仲好準
曾經 assist朗尼入波

雲達沙可以話係近10年最癲嘅gk
佢全盛係臨退休嗰兩年
呢兩年嘅表現連全盛保方卡斯都冇得比
可惜嘅係顛峰期喺gk嚟講真係算幾短

打左好耐fulham
同mu相逢恨晚
不過已經夠j一世

佢打富咸果陣都未算好穩,去到曼聯果陣就顛峰

記錯佢比reyes偷雞,幫阿狗不敗嗰場佢派膠 輸0:1

當然佢身型都好好

唔識打龍
但vds動作好流暢好靚
唔會怪怪雞雞
長傳仲好準

佢全盛係臨退休嗰兩年

打左好耐fulham
同mu相逢恨晚
不過已經夠j一世

扭波食死左

當然佢身型都好好

唔識打龍
但vds動作好流暢好靚
唔會怪怪雞雞
長傳仲好準

佢全盛係臨退休嗰兩年

打左好耐fulham
同mu相逢恨晚
不過已經夠j一世

扭波食死左

想當年個不失球紀錄
伊雲斯都有份

辣殺

當然佢身型都好好

唔識打龍
但vds動作好流暢好靚
唔會怪怪雞雞
長傳仲好準

佢全盛係臨退休嗰兩年

打左好耐fulham
同mu相逢恨晚
不過已經夠j一世

扭波食死左

想當年個不失球紀錄
伊雲斯都有份

辣殺

個年係伊膠頂峰 作為一個年青球員之後竟然係退步而唔係進步

打左好耐fulham
同mu相逢恨晚
不過已經夠j一世

扭波食死左

想當年個不失球紀錄
伊雲斯都有份

辣殺

伊膠一定要有大佬lead住先得
即係當年嘅rio或者維迪

打左好耐fulham
同mu相逢恨晚
不過已經夠j一世

扭波食死左

想當年個不失球紀錄
伊雲斯都有份

辣殺

而家去西布朗都唔見得好。
費sir當年要佢唔要big gay(雖然佢本身應該都嫌踢得少想返去)

打左好耐fulham
同mu相逢恨晚
不過已經夠j一世

扭波食死左

想當年個不失球紀錄
伊雲斯都有份

辣殺

而家去西布朗都唔見得好。
費sir當年要佢唔要big gay(雖然佢本身應該都嫌踢得少想返去)

因為當年biggay派膠派得勁過伊膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞