大家點睇當拿隆馬

567 回覆
6 Like 1 Dislike
Asenjo第四次acl injury

得罪講句,英撚連pickford果d都大丁,真係得啖笑

真心呢家得forster見得下人

佢同jh囉

butland?

好似仲未出番黎﹖

呢個似吹大左

英格蘭果D真係唔好跟車太貼

費湯科士打成世仔用晒落打巴塞果場

佢同jh囉

butland?

好似仲未出番黎﹖

呢個似吹大左

同埋上年定唔知前年作客阿仙奴

佢同jh囉

butland?

好似仲未出番黎﹖

呢個似吹大左

butland本身睇好 點知變咗玻璃

英格蘭至從施文退休之後都無乜邊個龍門係穩陣
而家joe hart已經係最無咁差個個,但撲左邊波真係不恰入目

對冰島

其實之前佢仲打得番起下都算係咁

仲踢到正選已經唔多求啦

佢同jh囉

butland?

好似仲未出番黎﹖

呢個似吹大左

佢畀人感覺都穩既。
係修仔都唔錯啦

仲踢到正選已經唔多求啦

退役
西甲仲有咩幻齒龍勁
來來去去都係rico ,畢包同皇蘇果件打得好

仲踢到正選已經唔多求啦

退役
西甲仲有咩幻齒龍勁

畢包後備新星,上面我有post

butland?

好似仲未出番黎﹖

呢個似吹大左

佢畀人感覺都穩既。
係修仔都唔錯啦

佢係穩定

butland?

好似仲未出番黎﹖

呢個似吹大左

佢畀人感覺都穩既。
係修仔都唔錯啦

佢係穩定

夠啦

仲踢到正選已經唔多求啦

退役
西甲仲有咩幻齒龍勁

最衰areola返巴黎

仲踢到正選已經唔多求啦

退役
西甲仲有咩幻齒龍勁

剛先斷,搵唔到豉油話佢退役喎

仲踢到正選已經唔多求啦

退役
西甲仲有咩幻齒龍勁

最衰areola返巴黎

搵個神醫睇下

仲踢到正選已經唔多求啦

退役
西甲仲有咩幻齒龍勁

最衰areola返巴黎

搵個神醫睇下

睇完又傷就慘
會唔會買番areola
KASPER舒米仔真係好有霸氣

學老豆大字封位

學老豆大字封位

幾有風範
大家點排心目中現役5大門將

古圖斯
紐亞
DDG
Buffon
Navas
有無巴打講下ccc尼今季打成點 借走左去roma都無乜留意 前幾年態度又囂又玩嘢
有無巴打講下ccc尼今季打成點 借走左去roma都無乜留意 前幾年態度又囂又玩嘢

表現幾好幾穩定,無咩膠又救到羅馬

古圖斯
紐亞
DDG
Buffon
Navas

古圖我覺得有啲overrated.
buffon, neuer, lloris, enyeama, si lun dan

古圖斯
紐亞
DDG
Buffon
Navas

buffon, neuer, lloris, enyeama, si lun dan

Btw古圖係夠哂穩 羅里斯有時會派膠,安耶馬已經冇南非世界盃果陣咁神

古圖斯
紐亞
DDG
Buffon
Navas

Btw古圖係夠哂穩 羅里斯有時會派膠,安耶馬已經冇南非世界盃果陣咁神

事撚旦,好多差唔多
Lloris而家後防OK就自己派膠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞