大家點睇當拿隆馬

567 回覆
6 Like 1 Dislike
比安耶馬好

佢未過世界盃,未救過美斯罰球

救過卻奧斯十二碼

有冇畀美斯咁FRD先
企位同判斷呢D會愈多經驗愈好
反應呢D好難大進步

而家係咪國家隊常客?

跳級入一隊了

唔揀佢唔通仲揀施列古果D咩sosad
唔計年紀計表現都應該到當拿隆馬

保方keep到究竟好事定壞事,新進龍門一直冇機會係國家隊出頭,強如托度當年都只係副手,唔係保方受傷都上唔到位
企位同判斷呢D會愈多經驗愈好
反應呢D好難大進步

而家係咪國家隊常客?

跳級入一隊了

唔揀佢唔通仲揀施列古果D咩sosad
唔計年紀計表現都應該到當拿隆馬

保方keep到究竟好事定壞事,新進龍門一直冇機會係國家隊出頭,強如托度當年都只係副手,唔係保方受傷都上唔到位

睇你點睇囉,對國家隊球迷黎講,果屆大賽有表現就OK啦。
同唔似英格蘭,其實意大利龍都算多talent既
聽講a米個3號龍
00後 都好尾機
冬天果陣傳過曼城想要
佢啲出擊出迎時機真心好差,一定要改進
淨係j手勢都夠
大家成日吹奏ddg
但其實佢手法錯到離晒譜
千其唔好傷,好似perin咁傷晒左右acl,幾好天賦都無用
冇左佢a 米有呢條防線真係幾打都唔夠輸
千其唔好傷,好似perin咁傷晒左右acl,幾好天賦都無用

唉,撞邪咁,而家新一代都係佢同當拿隆馬爭…
淨係j手勢都夠
大家成日吹奏ddg
但其實佢手法錯到離晒譜

DDG手勢係唔好,但當拿隆馬CATCHING都唔算太好
佢啲出擊出迎時機真心好差,一定要改進

不過佢真係仲後生,犯幾次錯佢心理夠強就識預黎成長
聽講a米個3號龍
00後 都好尾機
冬天果陣傳過曼城想要

https://www.youtube.com/watch?v=pMntWd-WCzw
聽講a米個3號龍
00後 都好尾機
冬天果陣傳過曼城想要

https://www.youtube.com/watch?v=pMntWd-WCzw

呢件?
新保方?
淨係j手勢都夠
大家成日吹奏ddg
但其實佢手法錯到離晒譜

咁你要睇手勢定要救到波先
佢個樣有d似獌大米
其實大家覺得bardi leali perin 定donneruma 好d
聽講a米個3號龍
00後 都好尾機
冬天果陣傳過曼城想要

呢件?

係佢

真係好癲 兩件龍
一個16 一個17
冇左佢a 米有呢條防線真係幾打都唔夠輸
想問正選防線除左右閘有咩問題
新保方?

咁啱大家個名縮寫都係Gigi
呢件真係有機接保方啦,蛆肯肯定會出手買,大不了租番俾乞衣米蘭玩埋17/18依季^
新保方?

咁啱大家個名縮寫都係Gigi

唔洗縮寫都係一樣叫Gianluigi
淨係j手勢都夠
大家成日吹奏ddg
但其實佢手法錯到離晒譜

咁你要睇手勢定要救到波先

講真兩樣野,只係希望大家唔好覺得救到波就手勢好,有神救就手勢好咁
好似catching就講手勢
當拿奴馬好多波睇反應(無話唔岩,好撚正常,例如你會見到好多波其實佢唔洗飛咁撚高都救到但佢D腳雙腳離地好高(向側飛先)),高波CATCHING無咩野,但有時遠射果D都睇得出未成熟。
DDG果D就講真係有D怪,例如D重心果D
呢件真係有機接保方啦,蛆肯肯定會出手買,大不了租番俾乞衣米蘭玩埋17/18依季^

原來佢18年6月完約,姐係有機免費去蛆
佢個樣有d似獌大米

大米型D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞