大家點睇當拿隆馬

567 回覆
6 Like 1 Dislike
原來a米叫當拿隆馬叫gigio,夾硬唔叫同保方一樣既gigi

加O好似係細咁解,正如韋利叫BOBO因為佢阿爺叫BOB

戴定頭盔有估既成份
原來a米叫當拿隆馬叫gigio,夾硬唔叫同保方一樣既gigi

加O好似係細咁解,正如韋利叫BOBO因為佢阿爺叫BOB

戴定頭盔有估既成份

我中意佢後生果陣同埋後期果陣
其實有期我都幾中意阿美利亞

用阿美利亞打機個陣好勁

同果陣幾中意比列斯素利同安東尼奧利果D

ac再早d係dida

好X勁

之後巴西d龍得julio cesar ok

top fit既alves唔用
而家應該等羅馬果個上

論實力應該係賓菲加個艾達臣
不過好似冇入選過

Alisson美洲盃出過,雖然話好有潛質,但無咩點有好表現。賓菲加件艾達臣似樣D,亦值得入選D

睇alisson踢羅馬對黃潛果兩場r霸其實都叫穩陣

佢同ederson係未來。不過alisson而家幾難挑戰ccc尼
得罪講句,英撚連pickford果d都大丁,真係得啖笑

真心呢家得forster見得下人

佢同jh囉
上幾頁講手勢,尋晚ddg用腳都出出地事佢成日重心放後預左用腳先,同危急用腳有d唔同

佢同jh囉

糟嚇既左下角

佢同jh囉

糟嚇既左下角

其實都唔算特別勁
我覺得可以試下F FOSTER打英撚正選
上幾頁講手勢,尋晚ddg用腳都出出地事佢成日重心放後預左用腳先,同危急用腳有d唔同

Forster排人牆都出事

個人牆衰我覺得,係有人係果個位

個人牆衰我覺得,係有人係果個位

不過果下好似慢左
講開意甲龍漢丹洛域都好勁,一個救國米全家

尋晚大炒,不過唔關佢事。烏甸果陣幾中意佢

睇親佢失波個樣都好無耐,救左咁多球都要輸波真慘

睇親佢失波個樣都好無耐,救左咁多球都要輸波真慘

條後防又爆

果球係難救

果球係難救

出迎隊腳先係有D奇怪,結果畀人通大細
當賒果球中堅有責任

佢同jh囉

butland?

佢同jh囉

butland?

好似仲未出番黎﹖

佢同jh囉

butland?

好似仲未出番黎﹖

呢個似吹大左

佢同jh囉

butland?

好似仲未出番黎﹖

呢個似吹大左

英格蘭果D真係唔好跟車太貼
Asenjo第四次acl injury

佢同jh囉

butland?

好似仲未出番黎﹖

呢個似吹大左

butland本身睇好 點知變咗玻璃

佢同jh囉

butland?

好似仲未出番黎﹖

呢個似吹大左

butland本身睇好 點知變咗玻璃

英格蘭至從施文退休之後都無乜邊個龍門係穩陣
而家joe hart已經係最無咁差個個,但撲左邊波真係不恰入目
Asenjo第四次acl injury

其實之前佢仲打得番起下都算係咁
過譽
難以同當年保芬相比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞