大家點睇當拿隆馬

567 回覆
6 Like 1 Dislike
巴西仲有件尼圖,不過我都係覺得麻麻

呢個一般

當初去歐洲有D吹大

而家屈係保方後面
好在而家保方養生足球一星期最多一賽

龍門無所謂啦
佢自己都KEEP得好

穩定地廢廢地

Krul唔算神經la

一係好勁一係好普通

KRUL真係唔算神經啦,又有神救,施列臣有D基本功都好似有問題,好似步法果D

國家隊後備級數

咁呢d叫中上

咁施列臣正選添

V92契仔好難解釋

穩定地廢廢地

Krul唔算神經la

一係好勁一係好普通

KRUL真係唔算神經啦,又有神救,施列臣有D基本功都好似有問題,好似步法果D

國家隊後備級數

咁呢d叫中上

咁施列臣正選添

V92契仔好難解釋

換走佢用KRUL守12碼真經典

舉手王三張野重後生

睇點定義後生
不過扭呀都31點都唔算後生

以前荷蘭都多龍門出黎,而家收晒皮(其實係成個國家都收左皮)

未到老又已經過左後生

唔算多人丁施列臣,但佢係我心目中已經係好Overrated

V92契仔

我覺得佢幾差下

原來KRUL重傷完而家踢緊AZ…

紐記降班借走呀

原來之前又去過AJAX
ASENJO我覺得麻麻,西班牙睇下SERGIO RICO

穩定地廢廢地

Krul唔算神經la

一係好勁一係好普通

國家隊後備級數

咁呢d叫中上

咁施列臣正選添

V92契仔好難解釋

我覺得佢地兩個差唔多

畢爾包個新星Arrizabalaga

但畢包最近都係伊拉索斯做正選﹖我幾中意佢

係,所以個新仔之前借走

係,所以個新仔之前借走

見佢西甲都出左11場

係,所以個新仔之前借走

見佢西甲都出左11場

新仔落地幾快
點睇rulli
呢個post好正 好少有個post會討論門將仲可以討論得咁開心

一係好勁一係好普通

國家隊後備級數

咁呢d叫中上

咁施列臣正選添

V92契仔好難解釋

我覺得佢地兩個差唔多

施列臣我對佢既定位似以前曼既連加特
高同平凡(唔想用穩定去評價)
資質非常普通,不過身高優勢幫到下佢地,
不求有功但求無過咁
仲有得高
米蘭係咪仲係迪達做緊keeper 教練
最撚鍾意迪達,係衰在最尾個兩季高空波成日甩手,玩緊數字球咁
米蘭係咪仲係迪達做緊keeper 教練
最撚鍾意迪達,係衰在最尾個兩季高空波成日甩手,玩緊數字球咁

Coach係Alfredo Magni

係,所以個新仔之前借走

見佢西甲都出左11場

新仔落地幾快

有球王片?
點睇rulli

好野黎,曼城應該會納番黎用,不過打英超暫時有保留
呢個post好正 好少有個post會討論門將仲可以討論得咁開心

提起施列臣我好唔開心

一係好勁一係好普通

國家隊後備級數

咁呢d叫中上

咁施列臣正選添

V92契仔好難解釋

我覺得佢地兩個差唔多

施列臣我對佢既定位似以前曼既連加特
高同平凡(唔想用穩定去評價)
資質非常普通,不過身高優勢幫到下佢地,
不求有功但求無過咁

施列臣身型唔算靚啦,同連迪加特比贏腳囉,因為連迪加特啲長傳真係好曳。

其實米蘭除咗龍門有幾個潛力新仔 梯隊都有班勁青訓

其實意德大把等上。
之前烏甸尼斯件史古菲特我幾中意

其實米蘭除咗龍門有幾個潛力新仔 梯隊都有班勁青訓

Mastour 唔知點串
係咪收咗皮
仲有得高

雖然年紀仲細,但我覺得應該都係高多少少,唔會再標得勁。而家身型靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞