大家點睇當拿隆馬

567 回覆
6 Like 1 Dislike
聽講a米個3號龍
00後 都好尾機
冬天果陣傳過曼城想要

https://www.youtube.com/watch?v=pMntWd-WCzw

呢件?

係佢

真係好癲 兩件龍
一個16 一個17

就咁睇,呢件係新當拿奴馬
淨係j手勢都夠
大家成日吹奏ddg
但其實佢手法錯到離晒譜

咁你要睇手勢定要救到波先

我覺得成日講手勢手勢好on9
保方唔好卡斯唔好ddg唔好妞亞,咁邊個叫好邊個叫正宗?
冇左佢a 米有呢條防線真係幾打都唔夠輸
想問正選防線除左右閘有咩問題

而家好過上季啦講真

出ZAPATA就瀨下屎咁
呢件真係有機接保方啦,蛆肯肯定會出手買,大不了租番俾乞衣米蘭玩埋17/18依季^

做晒意大利同蛆龍門下一代。
蛆一定出手
淨係j手勢都夠
大家成日吹奏ddg
但其實佢手法錯到離晒譜

ddg依加落地慢,唔似以前12m估左落地先

4人防線2個有問題仲唔夠?
你唔好同我講依家呢條防線你覺得好穩
呢件真係有機接保方啦,蛆肯肯定會出手買,大不了租番俾乞衣米蘭玩埋17/18依季^

原來佢18年6月完約,姐係有機免費去蛆

佢經理人好似係伊巴同普巴件麻煩友伊拉奧拿?

而家好過上季啦講真

同上季比 okay 真係進步左

拉伊奧拿,自膠

而家好過上季啦講真

同上季比 okay 真係進步左

今季都多神救其實。同A米後防唔係好
淨係j手勢都夠
大家成日吹奏ddg
但其實佢手法錯到離晒譜

直情有D位落左腳先(唔係講緊勁射果陣,而係有時佢重心都擺明準備落腳),其實幾街場下
淨係j手勢都夠
大家成日吹奏ddg
但其實佢手法錯到離晒譜

直情有D位落左腳先(唔係講緊勁射果陣,而係有時佢重心都擺明準備落腳),其實幾街場下

街埸有用
淨係j手勢都夠
大家成日吹奏ddg
但其實佢手法錯到離晒譜

落地慢所以用腳救都正路
用咩手法係要適合自己, 如果佢夾硬學人地落地救真係多多都唔夠輸
https://youtu.be/8I7muhky5Cg虐待童工實錄

拉素d把握力 如果係祖雲應該大炒左
Btw睇親意甲望到d坐位空曬就冇左個個氣氛
唔係幾投入
利申半個國米撚

右閘呀幾時有兩個呀

拉伊奧拿,自膠

冇經理人,因為未夠18
但今個禮拜佢就18

成隊波個主因唔係關防線事 我場場睇 中場弱 再加前鋒唔啱戰術先係死症 我夠膽講呢條防線意甲有頭5
淨係j手勢都夠
大家成日吹奏ddg
但其實佢手法錯到離晒譜

落地慢所以用腳救都正路
用咩手法係要適合自己, 如果佢夾硬學人地落地救真係多多都唔夠輸

研究手勢正宗同本身救唔救波讚唔讚得果個龍係可以分開講。
大可以話迪基亞好波,係好龍門,但無話唔準講佢手勢唔好。
講得岩既係唔一定要走去學D咩,但一D基本手勢都要注意,防止受傷。
https://youtu.be/8I7muhky5Cg虐待童工實錄

拉素d把握力 如果係祖雲應該大炒左
Btw睇親意甲望到d坐位空曬就冇左個個氣氛
唔係幾投入
利申半個國米撚

上次睇羅馬打比都前場見空凳,拿坡里果D又係…

拉伊奧拿,自膠

冇經理人,因為未夠18
但今個禮拜佢就18

但聽講係有,只係唔可以DISCLOSE
transfermarkt果度都係無disclose,不過英媒:
https://www.thesun.co.uk/sport/football/2762122/gianluigi-donnarumma-chelsea-manchester-united-ac-milan-mino-raiola/
淨係j手勢都夠
大家成日吹奏ddg
但其實佢手法錯到離晒譜

落地慢所以用腳救都正路

研究手勢正宗同本身救唔救波讚唔讚得果個龍係可以分開講。
大可以話迪基亞好波,係好龍門,但無話唔準講佢手勢唔好。
講得岩既係唔一定要走去學D咩,但一D基本手勢都要注意,防止受傷。

有冇手法好嘅例子?
淨係j手勢都夠
大家成日吹奏ddg
但其實佢手法錯到離晒譜

講番先,邊度話保方同紐亞手勢唔好。
至少我唔覺得wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞