大家點睇當拿隆馬

567 回覆
6 Like 1 Dislike
reverse_ball
‏@reverse_ball

Guadiola's goalkeepers

兩個月前嘅圖
Bravo
市面上後生又當打既龍門我諗德甲比較多

Neuer fahmann leno

佢地已經過左後生la

舉手王三張野重後生

睇點定義後生
不過扭呀都31點都唔算後生

以前荷蘭都多龍門出黎,而家收晒皮(其實係成個國家都收左皮)

未到老又已經過左後生

兩個月前嘅圖
Bravo

戰術問題
有冇發現呢幾個龍果隊波既教練係邊個?

兩個月前嘅圖
Bravo

戰術問題

自膠,睇唔到已經講左

兩個月前嘅圖
Bravo

戰術問題

呢個咪計哥仔教嘅龍

佢地已經過左後生la

舉手王三張野重後生

睇點定義後生

未到老又已經過左後生

我覺得紐亞都係未到大猩猩既level
大猩猩俾人感覺好穩重
達史達根打球會神龍,打國家隊就神經刀

兩個月前嘅圖
Bravo

戰術問題

呢個咪計哥仔教嘅龍

其實而家都冇乜邊個龍長傳係準
個個都鳩踢上去

佩連係傷患累事啫

perin前面條防線就真係災難喇
同埋佢比斯卡拉果陣都已經表現出佢d心理質素比起同期既球員都高d
同埋果陣睇佢愈俾人射佢愈興奮

同埋意大利都真係唔愁冇龍門,是但都數到一堆有能力上到位既
只係保方真係太穩定,不過真係要佢打到50歲咩,之前果d都可以當佢生不逢時,而家講定佢既接班人就差唔多

保方最多打埋下年世盃都唔玩啦

係,所以某d球迷死吹捧保方有鬼用咩,係人都知佢d豐功偉績
而家係講緊後保方時代,除非果隊波又打劫人地d野囉

呢十年嘅意甲競爭唔大,令佢延長咗國家隊球會生涯

我覺得一部分係啦
因為學你咁講祖雲都變左意超,其實反而令個教練冇咁睇重保方實質既表現
反而我覺得仲keep住用保方,係因為一來名氣,二來地位問題佢係隊長唔可能話唔用就唔用,三來佢其實真係好穩定,但話特別標青既表現又唔算好多,以佢呢10年既質素,其實好難棄用佢

你係教頭,最勁就係佢,老都無計,你唯一贏到佢咪得囉

之前史度拉利好似仲老過佢

仲踢緊, 去咗我度

長青門將。佢之前仲有件路柏泰利

鮑文算唔算﹖仲有Timo Horn

兩個月前嘅圖
Bravo

戰術問題

呢個咪計哥仔教嘅龍

其實而家都冇乜邊個龍長傳係準
個個都鳩踢上去

我上面有話,迪史達根同ddg
想問 巴黎嗰個Areola 同 當拿仔 邊個勁啲

咁肯定係當拿奴馬
但Areola早出道咁多,經驗都多d,都仲係浮下沉下,雖然話仲細姐...

當拿啦,Areola到而家都係反應快,其他唔太標青
法國仲有個Lafont

呢D好野黎,隨時佢上得快過Areola

佩連係傷患累事啫

perin前面條防線就真係災難喇
同埋佢比斯卡拉果陣都已經表現出佢d心理質素比起同期既球員都高d
同埋果陣睇佢愈俾人射佢愈興奮

同埋意大利都真係唔愁冇龍門,是但都數到一堆有能力上到位既
只係保方真係太穩定,不過真係要佢打到50歲咩,之前果d都可以當佢生不逢時,而家講定佢既接班人就差唔多

保方最多打埋下年世盃都唔玩啦

係,所以某d球迷死吹捧保方有鬼用咩,係人都知佢d豐功偉績
而家係講緊後保方時代,除非果隊波又打劫人地d野囉

呢十年嘅意甲競爭唔大,令佢延長咗國家隊球會生涯

我覺得一部分係啦
因為學你咁講祖雲都變左意超,其實反而令個教練冇咁睇重保方實質既表現
反而我覺得仲keep住用保方,係因為一來名氣,二來地位問題佢係隊長唔可能話唔用就唔用,三來佢其實真係好穩定,但話特別標青既表現又唔算好多,以佢呢10年既質素,其實好難棄用佢

你係教頭,最勁就係佢,老都無計,你唯一贏到佢咪得囉

之前史度拉利好似仲老過佢

仲踢緊, 去咗我度

長青門將。佢之前仲有件路柏泰利

著10號果個?

鮑文算唔算﹖仲有Timo Horn

多仔果個?

兩個月前嘅圖
Bravo

佢係曼城都係畀隔離之嘛,仲要D中堅去到勁後

佢地已經過左後生la

舉手王三張野重後生

睇點定義後生

未到老又已經過左後生

唔算多人丁施列臣,但佢係我心目中已經係好Overrated

佢地已經過左後生la

舉手王三張野重後生

睇點定義後生

未到老又已經過左後生

我覺得紐亞都係未到大猩猩既level
大猩猩俾人感覺好穩重

但末期KAHN派膠都幾多下
達史達根打球會神龍,打國家隊就神經刀

成日腳出事

佢地已經過左後生la

舉手王三張野重後生

睇點定義後生

未到老又已經過左後生

V92契仔

佢地已經過左後生la

舉手王三張野重後生

睇點定義後生

未到老又已經過左後生

蜀中無大將

佢地已經過左後生la

舉手王三張野重後生

睇點定義後生

未到老又已經過左後生

V92契仔

我覺得佢幾差下

佢地已經過左後生la

舉手王三張野重後生

睇點定義後生

未到老又已經過左後生

施利臣最多咪krul level...

佢地已經過左後生la

舉手王三張野重後生

睇點定義後生

未到老又已經過左後生

V92契仔

我覺得佢幾差下

原來KRUL重傷完而家踢緊AZ…

佢地已經過左後生la

舉手王三張野重後生

睇點定義後生

未到老又已經過左後生

V92契仔

我覺得佢幾差下

原來KRUL重傷完而家踢緊AZ…

好過Vorm 9坐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞