大家點睇當拿隆馬

567 回覆
6 Like 1 Dislike
身型係幾靚,但而家J得太勁,吹得水份甚多。
唔係話佢唔好波,而係未去到而家J得咁勁,仲有大把空間,起碼睇多一兩季睇穩定性先。
米蘭fans 場場都有睇 發覺佢d企位同判斷有時麻麻 但反應同手勢真係一流
米蘭fans 場場都有睇 發覺佢d企位同判斷有時麻麻 但反應同手勢真係一流

我覺得好多時有D波係佢身型搭救
咁後生 大把時間
反應就一流啦
企位要繼續改善至少比上季好咗,上季d企位都幾廢吓
出擊判斷有待改進,今季都有d失波某程度上都因為佢嘅出擊時機不當所失

不過講真先17歲仔有排比佢進步,如果要比應該用同期嘅黎比不過通常咁嘅歲數都仲打梗青年軍,佢都叫唔話得
你勁過佢啦
咁後生 大把時間

同意,但有時D朋友吹到佢已經好撚勁
反應就一流啦
企位要繼續改善至少比上季好咗,上季d企位都幾廢吓
出擊判斷有待改進,今季都有d失波某程度上都因為佢嘅出擊時機不當所失

不過講真先17歲仔有排比佢進步,如果要比應該用同期嘅黎比不過通常咁嘅歲數都仲打梗青年軍,佢都叫唔話得

所以佢有咁既身型已經好好,練好埋其他野真係不得了
你勁過佢啦

講企位我好穩定添啦
你勁過佢啦

講企位我好穩定添啦

咁又係
你勁過佢啦

講企位我好穩定添啦

咁又係

其他唔講
咁後生已經撲出過咁多球12碼
真係幾勁
最緊要係唔怯
有次睇佢失波之後個樣 眼神想殺人咁
一線尾二線頭 睇好佢十年後大放異采
技術可以練,但身體同反應已經係佢個先天優勢
留係a米乜撚都死
A米可以留係第七名都係靠佢
已經好多神救
技術可以練,但身體同反應已經係佢個先天優勢

所以正路發展落去,假設無咩進步都唔差架喇
其他唔講
咁後生已經撲出過咁多球12碼
真係幾勁
最緊要係唔怯
有次睇佢失波之後個樣 眼神想殺人咁

已經係幾成熟喇
佢今季救12碼
留係a米乜撚都死

佢個價應該好高…
比安耶馬好
米蘭成日虐待童工
岩啦岩啦 高登仔開始踩 姐係新門神誕生喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞