大家點睇當拿隆馬

567 回覆
6 Like 1 Dislike
其實米蘭仲有個潛力龍門叫Plizzari
而家先17歲,其實都係差當拿仔1年
但已經有傳英超d大球會睇中佢
點睇Krul同羅里斯

LLORIS 好中意佢踢起對腳救波

羅列斯呢排係咁甩碌

之前就洛利斯朋友隊

講緊上幾季前,而家後防好好多就到佢

熱刺之前後防太廢 靠佢d神反救好多波
如果講洛里斯缺點,我會話係長傳同出迎
今期有本雜誌評拿華斯講得幾好,話佢飛撲係靚,但佢唔太控制個波會撲去邊,同埋啲波其實可以郁一步就唔洗飛

佢矮嘛
佢好似重矮過卡斯?

好似差唔多
VV

畀華西嚇親?
其實米蘭仲有個潛力龍門叫Plizzari
而家先17歲,其實都係差當拿仔1年
但已經有傳英超d大球會睇中佢

早幾頁有片了
點睇Krul同羅里斯

羅列斯呢排係咁甩碌

之前就洛利斯朋友隊

出迎拎波好有信心,但係。。。
17歲左幾年
17歲左幾年

岩岩18
點睇Krul同羅里斯

羅列斯呢排係咁甩碌

之前就洛利斯朋友隊

但洛神算穩架啦講真

羅列斯呢排係咁甩碌

之前就洛利斯朋友隊

但洛神算穩架啦講真

洛神毒l太斯文

羅列斯呢排係咁甩碌

之前就洛利斯朋友隊

但洛神算穩架啦講真

洛神毒l太斯文

有次撞到死左咁
以前有一排梅斯利拿好勁 各位點睇

係,不過上唔起

又係南美龍通病,夠癲但唔穩定

佢當初明明係意甲踢得好地地走去土超簡直係自毀前程

未咁誇張既
係土超都叫拎下獎杯,又係國家隊第一門將
只係咁後生就去踢咖哩塔沙雷有d可惜就真既
以前有一排梅斯利拿好勁 各位點睇

係,不過上唔起

又係南美龍通病,夠癲但唔穩定

佢當初明明係意甲踢得好地地走去土超簡直係自毀前程

未咁誇張既
係土超都叫拎下獎杯,又係國家隊第一門將
只係咁後生就去踢咖哩塔沙雷有d可惜就真既

不過佢應該最頂係土超架啦

羅列斯呢排係咁甩碌

之前就洛利斯朋友隊

但洛神算穩架啦講真

洛神毒l太斯文

有次撞到死左咁

有次比lukaku撞到真係暈左係度
有次比人撞到嘔血
只可以話佢出黎果下好有氣勢
但係成日波都打唔中
大家點睇今季既courtois
今季失球同ToT並列最少完全係靠自己

佢身體條件唔做龍門浪費哂
手長腳長

手長腳長

除左先天優勢
佢今季進步的確好大
上兩季岩岩返車個陣派膠派足兩季
今季換左龍門教練即刻開始有番下體會個陣既表現

羅列斯呢排係咁甩碌

之前就洛利斯朋友隊

但洛神算穩架啦講真

洛神毒l太斯文

有次撞到死左咁

有次比lukaku撞到真係暈左係度
有次比人撞到嘔血
只可以話佢出黎果下好有氣勢
但係成日波都打唔中

不過佢衝出黎都幾快

手長腳長

除左先天優勢
佢今季進步的確好大

好過上季,上季就真係畀人感覺overrated
香港有個謝家榮都99年,大把前途。
//保方 : "我還能再踢1000場!或學施丹頂人結束職業生涯"
今晚對阿爾巴尼亞保方即將迎接自己的第1000場職業比賽,他開玩笑說:“我還能再踢1000場!。我不知道自己要踢滿1000場了,現在我只關心接下來比賽。生活中總有很多的目標,贏球很重要,而贏得重要的比賽可能讓你變得驕傲,但我們會保持冷靜,因為未來發生什麼,誰也不知道。1000場?我非常高興,我可以告訴你,我還能踢1000場!”
“1000場是個偉大的成就,我很高興,但我不會帶著和以往999場比賽不同的情緒上場,最激動人心的往往是第一場比賽,無論是在意甲的第一場還是國家隊的第一場。當拿盧馬和米雷特?我為他們感到高興,我很高興自己能在國家隊中見證他們的成長,看他們兌現自己的潛能。我也為意大利的未來感到高興,因為即使我退役了,意大利也不會變弱,我們還有佩連和奧迪羅,我沒有任何遺憾。”
談到明天的對手阿爾巴尼亞,保方說:“我們非常尊重對手,他們最近幾年証明了自己的實力。他們在歐洲杯表現也很好,我們的目標是取勝,現在不是考慮同西班牙比賽的時候。”
保方開玩笑說:“我想如何結束自己的職業生涯?也許我會學施丹,在場上用頭頂對手吧!但其實我過去考慮過如何結束職業生涯,我想在2018年世界盃後退役,也許我的最後一場比賽就是在世界盃賽場上。我還有很多時間考慮這件事。”//

手長腳長

除左先天優勢
佢今季進步的確好大

係西甲打滾既門將黎到英超都會派番一段時間膠先
DDG bravo courtois :個係西甲都有好表現
一黎英超即刻瘋狂出醜,特別係高波個方面
https://www.youtube.com/watch?v=pR9QohVsTH0

呢件點睇,今次入選。
又係烏甸出身,史古菲特

手長腳長

除左先天優勢
佢今季進步的確好大

係西甲打滾既門將黎到英超都會派番一段時間膠先
DDG bravo courtois :個係西甲都有好表現
一黎英超即刻瘋狂出醜,特別係高波個方面

古圖算唔差,只係覺得overrated
https://www.youtube.com/watch?v=pR9QohVsTH0

呢件點睇,今次入選。
又係烏甸出身,史古菲特

史古菲特都算黑仔,叫做打起少少就重傷,宜家仲比人借走埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞