張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(5) 等香港最強走數組合出演唱會碟 走少D數

1001 回覆
32 Like 0 Dislike

心痛 去左佢fb留言

我instagram有 但唔知佢有冇睇

寫信寄去佢公司有無得諗
我諗佢都好耐無收過fans信

Good idea wor !佢實好開心

我有好多卡通信紙

有無呢隻 佢鐘意

or鬆馳熊隻雞

有好多鬆弛熊啊 不過淨係隻雞又少啲

真心想寫信俾菀之

寫啦 我都寫
佢一定好開心
https://www.youtube.com/watch?v=4jKbAg07qdw&feature=share
有尾場嘅該死的快樂

誰為快樂捱到淚流

寫信寄去佢公司有無得諗

我有好多卡通信紙

有無呢隻 佢鐘意

or鬆馳熊隻雞

真心想寫信俾菀之

寫啦 我都寫
佢一定好開心

寄去佢公司?
好想有pop up store 親手送俾佢
https://www.youtube.com/watch?v=4jKbAg07qdw&feature=share&feature=share
有尾場嘅該死的快樂

誰為快樂捱到淚流

其實我好中意雷電
其實我好中意雷電

法文版雷電

有另一個版本

一直都話綠區啲名人/老細走唔係問題
因為大部分演唱會都係咁
依家係連fc都走 連encore都唔嗌
搞到一熄燈已經無左3分1人
你有嗌過佢真係唔encore就唔會比人屌

有另一個版本

因為大部分演唱會都係咁

agger

寫信寄去佢公司有無得諗

我有好多卡通信紙

有無呢隻 佢鐘意

or鬆馳熊隻雞

真心想寫信俾菀之

寫啦 我都寫
佢一定好開心

寄去佢公司?
好想有pop up store 親手送俾佢

popup store應該唔會咁快有呀?
佢應該都要開始舞台劇啲野
菀b歌迷會 我唔知其他平台係咪有人怪責你地 但連登真係無人怪過你地

咪係,入場前有人派傳單講之之的舞台劇
係你地吧

點解佢地會覺得我地怪佢
菀b歌迷會 我唔知其他平台係咪有人怪責你地 但連登真係無人怪過你地

係你地吧

點解佢地會覺得我地怪佢

應該係見到個標題但冇mon post
依家諗起,好似前年發條象之翼
之之solo位氣氛仲好過今次咁。。。

因為少左好多街客
我個陣都有睇

係你地吧

點解佢地會覺得我地怪佢

都見到標題 點解唔入埋黎睇

係你地吧

點解佢地會覺得我地怪佢

邊度睇到佢地自責?

因為少左好多街客
我個陣都有睇

我唔知有冇公售,我都係軒仔fc話派飛拎到兩張去睇
但聽得903廣播劇應該都係後生仔唔mk
識尊重人多啲。

諗起反應真係好好,末日喊到我痴線

有另一個版本

因為大部分演唱會都係咁

agger

panel板前面全部都係名人黎 再前少少係ivana fans
另外台三面都有軒仔fans

我坐480都叫睇得哂全場 ivana個班已經係最遲走
最早走係hins班垃圾fans

因為少左好多街客
我個陣都有睇

識尊重人多啲。

最後高八度真係

係你地吧

點解佢地會覺得我地怪佢

邊度睇到佢地自責?

係你地吧

點解佢地會覺得我地怪佢

邊度睇到佢地自責?

慘,有冇人留言撐下佢地

係你地吧

點解佢地會覺得我地怪佢

邊度睇到佢地自責?

慘,有冇人留言撐下佢地

呢個應該係個人fb呀?

因為少左好多街客
我個陣都有睇

識尊重人多啲。

我都喊咗好多獲
唯有諗拉闊觀眾高質啲

因為少左好多街客
我個陣都有睇

識尊重人多啲。

我都喊咗好多獲
唯有諗拉闊觀眾高質啲

咁嗰場去得九成應該都係超忠實fans

係你地吧

點解佢地會覺得我地怪佢

邊度睇到佢地自責?

慘,有冇人留言撐下佢地

呢個應該係個人fb呀?

應該係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞