張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(5) 等香港最強走數組合出演唱會碟 走少D數

1001 回覆
32 Like 0 Dislike
王菀之的善良替張敬軒黑暗的世界鍍上了發光的金邊, 張敬軒的寵愛讓王菀之的幸福變得更圓滿。

可能你曾經都很希望跟他變成情侶,可能你曾經都因為她而猶豫不決,可是過了某一個點,你們就知道,那條路通不了愛情的方向。所以,你們都很有默契的把那份愛轉換成友誼,把想要付出的心變成了祝福。

嘩屌你咩

呢啲先係深情

甚至未來老去的時候,伴侶離開了,兒子女兒都長大了,你們還是會坐在一起聊音樂,聊文字,聊聊大家那單純又可愛的青春,不厭其煩的又說著兩個人在某一次公司的 PARTY 中第一次見面的經過。

睇完訓唔到覺
推得好快
有咁多人討論王菀之,咁多年都未見過
利申 05年入坑

呢個真

少有地今次睇完大家會係意猶未盡,
以前ivana既表演大家會有一份完整滿足感,
而今次係場內唔夠軒仔啲fans大聲,翻到屋企覺得對唔住ivana......只好係度做鍵盤討論...

水百合果次咁正都冇咩迴響...曲高和寡

心聲
水百合應該係香港歷嚟最好睇嘅演唱會之一
音樂製作超高汁
仲要好抵睇,頭兩個鐘不停唱無講過一句嘢
youtube肥脆台啲片無哂

唔係anita個channel咩
btw菀之喺肥脆台個句「你覺得好無聊係咪?係 好無聊」我笑咗好耐

軒: 我想俾個 promise 你
之: 。。。。對唔住 我唔識解呢隻字
笑死

失戀嗰排都係靠睇肥脆台先笑得出
推得好快
利申 05年入坑

呢個真

而今次係場內唔夠軒仔啲fans大聲,翻到屋企覺得對唔住ivana......只好係度做鍵盤討論...

心聲
音樂製作超高汁

示範作黎,當年連Eason都話想學
香港人浪費左水百合

btw菀之喺肥脆台個句「你覺得好無聊係咪?係 好無聊」我笑咗好耐

笑死

失戀嗰排都係靠睇肥脆台先笑得出^3^

+1

笑死

+1
推得好快
利申 05年入坑

呢個真

心聲
音樂製作超高汁

香港人浪費左水百合

Eason's life叫做無乜點講野嫁啦,連encore都係係咁意一首就算
推得好快
利申 05年入坑

呢個真

心聲
音樂製作超高汁

香港人浪費左水百合

Eason's life叫做無乜點講野嫁啦,連encore都係係咁意一首就算

可惜未睇過水百合 第一次睇ivana係前年拉闊

笑死

+1

一集都未睇過
出dvd就好啦!!
睇左頭場 encore位好感動!!
可惜無睇尾場 睇ig見到好多介感人嘅片

呢個真

心聲
音樂製作超高汁

香港人浪費左水百合

可惜未睇過水百合 第一次睇ivana係前年拉闊

我都冇睇水百合
點解我唔早幾年中意菀之

笑死

+1

一集都未睇過

睇左第一集 真係好無聊
出dvd就好啦!!
睇左頭場 encore位好感動!!
可惜無睇尾場 睇ig見到好多介感人嘅片

又要課金

屌我未睇!!!!!

Anita 係成個channel冇咗
eric so對佢呢幾張相會有咩感覺

佢地嘅友情比愛情更深厚

我點都唔信軒叔無鐘意過皇后

同意 點可能無
佢無啦啦po埋d咁嘅嘢做咩

佢地嘅友情比愛情更深厚

同意 點可能無

https://youtu.be/tlcQ1L8eY2A
問佢有冇中意過都話唔識答

佢地嘅友情比愛情更深厚

同意 點可能無

佢話一開始都有「可能」喎

佢地嘅友情比愛情更深厚

同意 點可能無

佢話一開始都有「可能」喎

一開始
幾時又有wyman concert

Wyman ig話四年幾後

我見個度係寫concert yy 2 而且之前係2012年做 以為今年有

十年嘛
2022?
佢放果兩張相搞到我好想喊

帽事嘅

帽事嘅

好朋友姐
所以讓我說 太感激 這時辰剛好
等我後悔了 才珍惜 先叫我找到
每段前事彷彿一直考我
如何待你好 你猶如瑰寶
假如人一直糊塗
天不會讓我 得到

多番對鏡自問 多少晚反覆思念
即使委屈也學反省 數缺點
原來全為此刻 對你講
能陪伴著你變經典

無論你地點FF
菀之同軒仔感情都已經升華成親情
就算有過嘅情愫都轉化成養份令菀之學會好好愛Eric So鳥

帽事嘅

好朋友姐

好好嘅男(女)性朋友姐!
所以讓我說 太感激 這時辰剛好
等我後悔了 才珍惜 先叫我找到
每段前事彷彿一直考我
如何待你好 你猶如瑰寶
假如人一直糊塗
天不會讓我 得到

多番對鏡自問 多少晚反覆思念
即使委屈也學反省 數缺點
原來全為此刻 對你講
能陪伴著你變經典

無論你地點FF
菀之同軒仔感情都已經升華成親情
就算有過嘅情愫都轉化成養份令菀之學會好好愛Eric So鳥

唯有ff下一世大家都會係對方對的人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞