張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(5) 等香港最強走數組合出演唱會碟 走少D數

1001 回覆
32 Like 0 Dislike

原來佢對鞋咁貴

四小強

四小強得返皇后仍然堅持

講開又係

一切來自創作四小強 睇完喊出黎

方大同仲堅持緊喎 其實佢係台灣撈成點 好欣賞佢隻西遊記

皇后講感受好有感染力

傳過大同自此退居幕後,唔再唱歌

唔係傳,佢自己出黎講咗唔再出大碟

應該係上年年尾嘅事,
好似話太攰,轉做幕後

佢設計呢條裙真係好靚
我仲未原諒到fc 早走

X2

軒仔仲要暫別樂壇 有排無演唱會睇
媽個閪D 人走得咁快

唔會原諒到
聽少左就係聽少左

佢設計呢條裙真係好靚

好王菀之 好襯佢

佢設計呢條裙真係好靚

我現場都係咁同朋友講好想要條裙

四小強得返皇后仍然堅持

講開又係

皇后講感受好有感染力

應該係上年年尾嘅事,
好似話太攰,轉做幕後

佢好似話唔再出碟,歌都會繼續作嘅
好欣賞佢堅持原創又keep住嘗試新風格同唔同artists合作,咁都冇得繼續做落去真係

講開又係

皇后講感受好有感染力

應該係上年年尾嘅事,
好似話太攰,轉做幕後

好欣賞佢堅持原創又keep住嘗試新風格同唔同artists合作,咁都冇得繼續做落去真係

其實同皇后好似
堅持做自己想做嘅音樂
只係皇后繼續堅持
幾時出今次演唱會隻碟 聽完尾場唔知點解呢幾日都唔係太開心

四小強

四小強得返皇后仍然堅持

講開又係

皇后講感受好有感染力

好可惜 我好中意橙月隻碟

半年內一定出到掛

佢設計呢條裙真係好靚

呢條勁靚 之之好襯著呢d裙

佢設計呢條裙真係好靚

呢條勁靚 之之好襯著呢d裙

勁靚啊呢條
如果上面係肥波兔
之之不如考慮下出啲肥波兔既 products
2011年仲有創作四小強 2017年得番之軒仲有得上叱咤

各人既方向愈走愈遠,軒仔仲不進則退

四個入面張生最懶
仲要依家去咗蛋記903真係plug乜播乜,
明明佢可以玩乜都得
但近年d歌又冇大變化

變成跳唱歌手唔係壞事,起碼你都有見到佢擺心機練舞。
或者我地最心傷既唔係佢少左寫歌,而係“唔揀歌”
但佢落係eeg度,你唔好期望係歌曲上會有咩突破性發現,你睇joey咁多年就知道,唯有寄望佢學成歸來有貨交啦。

半年內一定出到掛

一樣!!!

皇后講感受好有感染力

應該係上年年尾嘅事,
好似話太攰,轉做幕後

其實同皇后好似
堅持做自己想做嘅音樂
只係皇后繼續堅持

咁話晒皇后背後重有寰亞
又拍戲又拍劇又舞台劇搵錢燒去造歌
(水百合菀之論兩個concert蝕嘅都唔知搵返未)
大同簽完金牌插水插到而家無大公司backup
雖然keep住出歌同碟但完全近乎完全無noise

皇后講感受好有感染力

應該係上年年尾嘅事,
好似話太攰,轉做幕後

其實同皇后好似
堅持做自己想做嘅音樂
只係皇后繼續堅持

咁話晒皇后背後重有寰亞
又拍戲又拍劇又舞台劇搵錢燒去造歌
(水百合菀之論兩個concert蝕嘅都唔知搵返未)
大同簽完金牌插水插到而家無大公司backup
雖然keep住出歌同碟但完全近乎完全無noise

方大同 好鍾意佢把聲好溫柔好舒服

半年內一定出到掛

一樣!!!

好想快啲出 求下你比我買
真係好想小班蛋散,菀之一唱歌就去廁所,

你唔想睇就唔好買啦屌,左撚住曬,行出行入!

搞到只係買到山頂飛,兩個歌手既歌都有聽開,

但我係為王菀之而入場
真係好想小班蛋散,菀之一唱歌就去廁所,

你唔想睇就唔好買啦屌,左撚住曬,行出行入!

搞到只係買到山頂飛,兩個歌手既歌都有聽開,

但我係為王菀之而入場

真係好多

四小強

四小強得返皇后仍然堅持

講開又係

皇后講感受好有感染力

好可惜 我好中意橙月隻碟

我覺得橙月係佢巔峰作
2011年仲有創作四小強 2017年得番之軒仲有得上叱咤

各人既方向愈走愈遠,軒仔仲不進則退

四個入面張生最懶
仲要依家去咗蛋記903真係plug乜播乜,
明明佢可以玩乜都得
但近年d歌又冇大變化

變成跳唱歌手唔係壞事,起碼你都有見到佢擺心機練舞。
或者我地最心傷既唔係佢少左寫歌,而係“唔揀歌”
但佢落係eeg度,你唔好期望係歌曲上會有咩突破性發現,你睇joey咁多年就知道,唯有寄望佢學成歸來有貨交啦。

其實祖兒係06年之後已經好左好多,佢自己聲稱係一隻碟公司、跟住個隻就自己話事
你見佢近年都係同Alex Fung合作,就知佢其實係想走出以前K歌既框框
但係無奈既係啲人對於佢個啲非K歌作品都唔多鍾意,一出K歌就個個都話點正點正
有無人有睇發條橙之象? 我無機會去,但睇返d 片,ivana 同hins 做情侶,又有林嘉欣,好正
有無人有睇發條橙之象? 我無機會去,但睇返d 片,ivana 同hins 做情侶,又有林嘉欣,好正

個劇
之後演唱會好好笑

個劇
之後演唱會好好笑

睇個故事再聽到佢地唱手望,喊到傻
觀眾反應又好過搖搖板
之後半場佢地互動又勁正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞