張敬軒 王菀之 演唱會2017討論區(5) 等香港最強走數組合出演唱會碟 走少D數

1001 回覆
32 Like 0 Dislike
好中意菀之翻唱個兩首歌 My way同酷愛
好好聽

屌打敬軒個兩首

好時辰
Sorry後半首真係頂唔順
https://www.youtube.com/watch?v=Qpxq5fJ9i3M

竟然有人upload ,佢哋第一次嘅合作
字字珠璣

利伸:買咗,希望可以齊哂張軒啲碟

上年先開始聽張軒嘅歌,淨係買到簡約再生

現家仲會唔會買到呢隻碟??

Live in passion 2014隻cd+dvd同bluray好值得買 包裝舞台同歌好正

依隻係我唯一一隻軒叔實體碟
如果依家再去買多幾集碟
碟錢係咪都會落到 ivana 袋?

同軒仔隻新碟可能會
舊碟就冇可能
不過佢近年啲歌上iTunes買左支持下

點解
咁張軒離開球記後嗰啲再生碟會唔會有銀落佢袋
https://www.youtube.com/watch?v=Qpxq5fJ9i3M

字字珠璣

現家仲會唔會買到呢隻碟??

Live in passion 2014隻cd+dvd同bluray好值得買 包裝舞台同歌好正

依隻係我唯一一隻軒叔實體碟

話說有冇睇得出live in passion個舞台係皇上個樣
睇左幾年都仲未參透到
如果依家再去買多幾集碟
碟錢係咪都會落到 ivana 袋?

同軒仔隻新碟可能會
舊碟就冇可能
不過佢近年啲歌上iTunes買左支持下

點解
咁張軒離開球記後嗰啲再生碟會唔會有銀落佢袋

我覺得應該環球自己袋哂
除非張軒係同環球對分歌曲版權
好好聽

屌打敬軒個兩首

好時辰

軒個兩首我都麻麻sor
但菀之個兩首真心正
my way個feel同melody
酷愛嘅遞進情感
好好聽

屌打敬軒個兩首

好時辰

軒個兩首我都麻麻sor
但菀之個兩首真心正
酷愛嘅遞進情感

酷愛真係勁正
睇緊超齡好好笑
好好聽

屌打敬軒個兩首

My way 係我中意style
2014 hins live sacd mk cd warehouse 有 不過400蚊

呢件衫靚
好似有同軒件西裝有呼應

呢件衫靚
好似有同軒件西裝有呼應

軒仔嗰個look好型

呢件衫靚
好似有同軒件西裝有呼應

軒仔嗰個look好型

要數到污點一定係2014年嗰件密集恐懼西裝
其他造型都唔錯
幾年前祖兒有首歌叫樂觀好似好啱Ivana唱
唔知佢唱會係點呢,好想聽
睇緊超齡好好笑

佢同do姐都好有火花

呢件衫靚
好似有同軒件西裝有呼應

兩件都係小雷畫
好好聽

屌打敬軒個兩首

好時辰

軒個兩首我都麻麻sor
但菀之個兩首真心正
酷愛嘅遞進情感

酷愛真係勁正

幽怨feel好正
好好聽

屌打敬軒個兩首

好時辰

軒個兩首我都麻麻sor
但菀之個兩首真心正
酷愛嘅遞進情感

酷愛真係勁正

幽怨feel好正

Alex fung個編曲應記一功
直情好J到想要個純音樂

呢件衫靚
好似有同軒件西裝有呼應

軒仔嗰個look好型

要數到污點一定係2014年嗰件密集恐懼西裝
其他造型都唔錯

係咪演唱會同皇后彈琴嗰件
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&persist_app=1&noapp=1&v=ONLP7Dv9MBA
迷失表參道,發條象之翼live有lvana做和音,配翻今次演唱會版本既畫面應該一流

字字珠璣

我近期係hmv同cd warehouse見過球記隻原版why not
https://youtu.be/Sj-jN9PzD0A
剪得麻麻不過kiss嗰吓好感動

即刻dl唒落電腦先
好好聽

屌打敬軒個兩首

好時辰

軒個兩首我都麻麻sor
但菀之個兩首真心正
酷愛嘅遞進情感

酷愛真係勁正

下次愛你都還好,好時晨寧願聽返佢kkbox live個版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞